• 12 yaşındaki kızıyla kavga ederken olan ses kaydını annesi paylaşmış ilk başta sonda gelen seslerin şiddet olduğu düşündüm ama şu an emin değilim.

    https://www.instagram.com/…lna/?igshid=ywzlmwu5yji=

    bu da haber:

    https://onedio.com/…i-ses-kaydini-yayinladi-1097661
  • korkunç ve üzücü
  • korktum lan
  • birazdan olayı tam olarak bilmeden, hatta ses kaydıyla oynanmış mı diye tartışma bile yapılmadan başlayacak lince sebep olan kayıttır.

    ek: olaya dair farklı bir anlatım: olayın aslı ne? - oda tv
  • rezalettir.

    bu reha muhtar-deniz uğur olayı ayrıca oldukça garip bir mevzu. hiç evlenmeden ikiz çocuk yaptılar(muhtemel tüp bebek) . böyle bir durumda zaten çocukların yasal velayeti annede olur. deniz uğur zamanında ufacık bebekleri neden reha muhtara bıraktı? daha sonra pişman olup almak istediğinde reha muhtarın eski sevgilisi şarkıcı nilüfer neden mahkemede reha muhtar lehine ifade verdi. olay aslında çok su kaldırır da benim işim var.

    olayın özü kızı reha muhtar'ın izin verdiği sürelerin dışında da bilgisayar kullanıyormuş. reha muhtar da buna sinirlenmiş! kadın diye kime bağırdığını merak ettim. umarım 12 yaşındaki kızına hitabı değildir.

    edit: abovvv başlık olayı normal bulanlarla dolmuş. arkadaşlar kabul %99'umuz toksik ailelerde büyüdük tamam da sene olmuş 2022 ülkenin en önemli kolejlerinden mezun, uzun süre yurt dışında kalmış, boğazda yalıda yaşayan biri (gerçekten yalısı var adamın) 12 (on iki) yaşındaki kızına düpedüz psikolojik şiddet uyguluyor. yemin ediyorum avrupa ülkelerinde veya amerikada olsa fbı çıkartma yapardı o yalıya. neymiş kızı onla bunla görüşüyormuş internetten (doğru olduğunu da sanmıyorum ya hadi doğru olsun) açık ve net söyleyeyim ben bu durumda bir an önce o evden kaçmanın yolunu ararım. çünkü adamın bağırışlarından ben evimden korktum. kesinlikle çok çok ters tepecek bir davranış. böyle bir psikolojiniz varsa çocuk yapmayacaksınız. adam gitmiş 50 küsür yaşından sonra anlaşmalı olarak, evli olmadığı, eli ayağı düzgün bir kadından çocuk yapmış. aslında evlilik dışı doğum sebebiyle yasal hakkı olmamasına karşın bir şekilde çocukların (o zaman bebeklerin) velayetini almış. herhalde sanıyordu ki çocuklar yalıda yaşayınca, annelerini az görünce, en iyi okullara gidince istediği gibi kalıp bireyler olacaklar. maalesef sayın muhtar öyle bir dünya yokkk. baya yook yani. haberlere göre zaten daha önce de çocuk tarafından şikayet edilmiş. ancak çocuk şikayeti bir şekilde geri çekmiş. bu mevzu taa en başından beri benim hiç hoşuma gitmeyen bir olay. bu kadar konuşmaya da gerek kalmamış. aile mahkemesi geçici velayeti anneye vermiş. bundan sonra mahkemenin görevlendireceği uzmanlar araştırmalarını yaparlar zaten.
  • bu yaptığına ayılık derdim ama kanzuk kızıyor.

    ses kaydıdır.
  • olayın başını sonunu bilmeden, hiç bir fikri olmadan bir ton insan gelip kendini göstermek için atıp tutacak
  • bağırıp çağıran bir baba ve kız var. deniz uğur'un iddia ettiği gibi bir işkence göremedim/duyamadım.

    edit: reha muhtar'ın cevabı
  • 5 dakika ne diyor? böğürdüğü için anlayamıyorum.
  • herkes olayı duyuyor, sebebini değil.
hesabın var mı? giriş yap