• üst edit: bu hikayede bitti ve gitti. büyük katkılarından dolayı sevgili @rastgo arkadaşımıza alkışlar ve saygılar. zaman ve yer ayıran herkese teşekkürler. hikayeye ulaşmakta geç kalmış olanlarla itinayla mesajlaşılır. bu, ekşi sözlükteki son uzun soluklu hikayemizdi. bundan sonra kısa vuruşlar şeklinde devam edeceğiz. bu hikayeleri de gerçekleştirme çabalarımız devam edecek. gerçekleşen olursa kendi başlığı altında duyrulacak.
    gardrop ve perşembe günü saat 4'te öleceksin'den sonra bir çılgın hikaye daha. 2050 yılında istanbul - batı ataşehir'de başlayacak hikaye 1950 yılında kütahya'nın simav ilçesinde son bulacak bir fantastik - bilimkurgudur ve haftalık olarak bu başlık altında yayınlanmaya gayret gösterecektir. ilk bölüm tarihi ve diğer gelişmeler yakın bir zamanda buraya gelecek. ve bunlar da jenerik müziklerimiz olacak;

    açılış nesrin sipahi - kalbi kırık serseri

    kapanış teoman - renkli rüyalar oteli

    heyecanla bekleyiniz.
  • ilgi çekici bir hikaye olacak gibi duruyor.
    yazarın buyruğuna uyup heyecanla bekliyoruz.
  • ilk bölümden insanda merak uyandıran bir kurgusu olan hikaye.
    diğer bölümlerinde neler göreceğiz bakalım.
  • hadi bakalım bekle şimdi bir hafta daha bakalım ne olacak diye.
    merak çıtasını her hafta yükselten hikaye.
  • tanım: çılgın atan hikaye.
    bu adamı alın buradan. zira aklımızı almaya çalışıyor.
  • ben en iyisi kitabımı okuyayım.
  • siz yine de oluşabilecek okur izdihamına karşı büyük bir salon ayarlayın sayın yazar.
  • keyifle okuduğum bir sezon finali oldu. yazarımız ilk sezon için aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi ve sağ olsun yenilerinin oluşmasına sebep oldu:)
    hem kurgusu hem dil zenginliği hem de akıcılığı çok iyi düzeydeydi. üzerine çalışılmış, araştırma yapılmış ve ideale yakın haliyle bize sunulmuş.
    ilk sezon finalini yapıncaya kadar aklınızdan birçok senaryo geçiyor gerek hikayenin akışının yönü gerek de aslında ne olduğuyla ilgili ama kendi adıma söylemem gerekirse yaptığım çoğu tahmin havada kaldı. yazar sezon finaline kadar renk vermeden gelmeyi ve sürpriz sonla şaşırtmayı başardı. sezon finalini okurken sonlara doğru hikaye oturmaya başlıyor ve yaptığınız küçük tahminler ve ‘beklenen’ sürprizlerin gerçekleşmesi hem heyecanı artırıyor hem de daha okurken çok lezzetli bir tad bırakıyor damağınızda.
    böyle öngörülebilir bir sonu böyle öngörülemez bir kurguya büründürüp şaşırtabilen yazar ileride çok daha iyi şeyler yapacaktır diye düşünüyorum.
    ilk sezon için ellerine sağlık, yeni sezonu merakla bekleyeceğim:)
hesabın var mı? giriş yap