• biraz önce denk geldiğim ve çok uzuldugum haberdir. herşeyin fiyatı artınca daha dışarda yenmez demiştim aileme. ne kadar zam da yapsalar kar etmek için kaliteyi düşürmek zorundalar. kalite düşürmek için kimbilir ne yaptılar bir ailenin hayatı mahvolmuş. inşallah diğer çocuk kurtulur. bakanlığa çağrı yapmış aile. gündemde kalmasını umuyorum.

    linke tiklayamayanlar için haberin içeriğinden bir kesit:

    izmir'de bir restoranda yedikleri yemek sonrası annesi ve kardeşiyle birlikte rahatsızlanıp kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren ece melisa mercankaya'nın (6) ön otopsisinden sonuç çıkmadı. rapora göre ölüm sebebi 'belirsiz' olarak kayda geçti, detaylı otopsi sonucunun beklendiği bildirildi. anne hasret mercankaya, 'diğer çocuğum yoğun bakımda. sağlık bakanım lütfen yardım edin. ne olur bu çocuğumu kurtarın. bu da ölmesin. dayanamam' dedi. acılı anne ayrıca, 'meme kanseriyim. kontrol için didim'den izmir'deki özel bir hastaneye geldik. sonrasında, 'yemek yiyelim' dedik.ben patlıcan yemeği çocuklar ise sulu köfte yedi. ece, bütün yemeğini bitirdi. olay günün gecesinde kusma bulantı yaşadık. çocuklarım ve ben çok rahatsızlandık. ' ifadelerini kullandı.

    link:

    https://www.hurriyet.com.tr/…ardim-cigligi-42049096
  • gündeme gelmesi gerektigini düşündüğüm üzücü durum
  • rezalet gibi rezalettir.
  • köfteler artık etten çok kimyasallar barındırıyor… aşırı üzücü bir haber. kardeşimizin ruhu şad olsun, diğer kardeşimizi de allah acılı anasına babasına bağışlasın.
  • yemeyin şu avm’lerde hepsinde katkı maddeleri var.
    evinizde yapıp , yiyin.sizden başka kimse sizin sağlığınızı düşünmez.
    gıda ürünlerine zam geldikçe içine ne koydukları belli değil hazır gıdaların.
  • ciddi ciddi üzmüş ve ağlatmış cocuktur.

    bir başlığın ilgi görmesi için illa aktroll'un siyasi başlık açması mi gerekiyor sayın az muhterem çok götvereen, ortamlarda topluma duyarli takılıp aksama kadar seks kovalayan eksisozluk yazarları.

    neden entry girip başlığı yukarıya çıkartmıyor bir diğer çocuğu de yogun bakimda olan annemizin yardim çığlığına bir ses olmuyorsunuz?
  • bu devirde dışarıdan yemek yemek hem keseye hem sağlığa zarar, artık eti bile her kasaptan alamiyoruz insanin aklına şüphe geliyor.
  • iki gün evvel çok işlek bir yerde, bakımlı ve hijyenik gözüken bir restorana eşimle girdik. burada herşey mükemmele yakın, bakımlı. personel de hem kalabalık hem ilgili.
    eşim karışık pide bende dürüm döner yedim. o gün ishal oldum 24 saat süreyle. bu rahatsızlığı dönerdeki et'e bağladım. çünkü başka bir şey yememiştim.

    et yemeklerini mümkünse evde yemeli.

    çocuğun ailesine allah sabır versin. adam çocuğunu mutlu etmek isterken başına gelen felakete bak.

    edit: bir kelime

    ekleme: arkadaşlar, bu yazıyla ilgili çok sayıda mesaj aldım o yüzden eklemek zorunda kalıyorum. şimdi doğrudan restoranı suçlamak her zaman doğru değil. tedarikçinin ihmali varsa restoran ne yapsın. benim olay hafif atlattığım bir vaka, belki yemekle, restoranla alakası bile yoktur, o yüzden eşime bile anlatmadım. amacım dışarıda yemek yerken tedbirli olmaya dikkat çekmekti. restoranı suçlamak değil.
    ayrıca restoran ismi soran arkadaşların sorularını acemiliklerine ve gençliklerine bırakıyorum. hepinize sağlıklı bir hayat diliyorum.

    kusurlu olan sağlık sistemidir, oradaki nüfusu kaldıracak bir hastanenin olmayışı böyle sosyal medyaya yansımayan ne hayatlara mal olmuştur.
  • üst edit adam siralamis iste yok hastanesi hastane degil, yok denetleyen kurumlar kurum degil, esnafi desen soyle boyle ama disarda yememek cozum degil. ulan ulke dongonun ahirindan beter halde, disarda yemek yemek bile hayati risk iceren bir seye donmus, senin aklina ilk gelen seyin cozum degil, yasamini nasil muhafaza edecegin olmali.

    * * *

    "çocugunuzdan baska kimse ölmedi" diye işi arsizliga vurma potansiyeli olan işletmeler bunlar.

    kardesim adam gibi bir sofrayi evinde kursan kisi basi 50 tl'den asagi mal olmuyor. sen kira, personel, elektrik vb. hayvani sabit giderleri olan bir yerde ayni (!) yemegi 100 tl'ye yiyorsan orada bir sorun vardir.

    belli bir sayinin uzerinde personeli olan hangi restorana gidersen git, bugun onune bos tabak koysa 50 tl maliyeti var. sabit giderden kisamayan isletme sahibi gidanin kalitesinden kisacak tabii ki.

    bu devirde disarda ye-me-yin.
  • iddia.
hesabın var mı? giriş yap