• everyway that i can birinci oldu da bu sonuncu olsa ne olur, şarkım sevgi üstüne'yi ve aynı sıfır çekmeleri kaç kişi hatırlıyor dedirten; gönlümün tüm zamanlarının eurovision birincisi şebnem paker-dinle'yi hatırlatıp aynı keyfi yaşamama dolaylı olarak vesile olan; 2005 eurovisionunda türkiyeyi temsil edecek şarkının anlam uyandırmayan ismi
  • turk telekomun transparent proxy'leri yüzünden rapidshare ile başı derde girenler (mesela ben) http://www.delphiman.net/node/23 adresinden şarkıyı çekebilirler.
    ilk 30 saniyesi fena değil. ama yarışma için yeterli değil kesinlikle.
  • uzunca bir osuruğa solfej çabası. lüzumsuz ve başarısız.
  • eurovision şarkı yarışmasına trt tarafından seçilmesinin cebren ve hile ile olduğunu düşünmeden yapamadığım şarkı.
  • "nadide sultan havasındaki şarkıcı aplanın" seslendirdiği, eurovision finalinde ülkemizi temsil edecek ama ailecek temsil etmesini istemediğimiz şarkı
  • 20 subat 2005 mfo konserinde, mazhar alanson'un baya bi saydirdigi sarkidir.
    muhtesem insan mazhar alanson'un sozleriyle: "athena ve sertab erener gururlandirdi bizi. ama bu sene... yani. sarki olabilir, sarki ne olursa olsun idare eder bir sekilde ama..."
    bu sirada ozkan ugur araya girer: "abi sarki olabilir mi? yani, rimi rimi ley?"
    mazhar: "yani, duzenlemeyle biraz oynansa, iyi bir sunusla her sarki olabilir. ama abi, solist olmamis. yani, o kalcalarla olmaz bu sarki. bi de bisey bagliyor boyle beline, o ne abi. olmaz o kalcalarla."
    (seyirciler yarilir, alkis kopar.)
    ozkan: "e evet abi, gorsellik de lazim yani"
    mazhar: "yok, lazim degil o kadar, gorsellik farz olsaydi bu kadar insan bizi gormeye gelmezdi, gerci eurovision yarismasinda biraz lazim. yani.. o kalcalarla olmiycak bu is. neyse."
    (alkisssss)
    (birebir boyle olmasa da, hatirladigim kadariyla bunlari demisti)
  • eurovision da türkiye adına yarışması düşünülen ama ne yazık ki her bir notasıyla hayal kırıklıgı yaratan şarkı... son iki yılın başarısından sonra biraz geri planda kalmak ve diğer ülkelere de şans tanımak amacıyla olsa gerek bu sene ülkemizin biraz cömertçe davrandıgı kanısını kesinleştiren şarkı... eger gerçekten bu konuda herhangibir müdahale yapılmaz ve bu şarkıyla yarışmaya girilirse eskisinden çok daha kötü sonuçların ve totalde tek haneli bir final puanının bizi bekliyor olması kaçınılmaz.
  • hadi her şey bir kenara da umarım gülseren hanım kızımız o iki işaret parmağını birleştirip yılan gibi kıvırttığı hareketi yarışma esnasında da yapmaz. beste yapamıyosun, güfte ı ıh, ses desen düşman başına bari böle şeyler yapma canımyapma kardeşim
hesabın var mı? giriş yap