• game of thronesun khal drogo'su jason momoa'nın hem yönetip hem yazımını paylaştığı, iki motosikletli amerikan yerlisinin yolculuğu üzerine olacağı söylenen film. 2014 te vizyona girecek gibi görünüyor. şahsen ilk yayınlanan görsele tav olmuş durumdayım(motorlar ve arka fon). bakalım, kıfsmet.

    edit: aynı zamanda oynadığı demeyi unutmuşum.
  • amerikanın gün doğumu ve batımındaki ışıklarını ve uçsuz bucaksızlığını çok güzel resimlerle sunan bir yol filmi. jason momoa ilk uzun metraj denemesinde hikayeyi de başrolü de rol arkadaşıyla paylaşarak gerçekten bu işe yürek koymuş ve filmi de alıp götüren o. hikaye sığ da denebilir yüzeysel de denebilir kararında da denebilir. muhteşem resimlerle o özgürlük hissinden bir tutam koparabilmek müziklerin uyum ve ambiyansıyla güzel vakit geçirmek isteyenlere önerebileceğim jason momoa'nın sadece kaslı bir yan rol (yuzeysel filmlerde başrol) olmak istemediğini ve çok daha fazlasını vaat ettiği bir ilk film. ben beğendim fakat objektif değilim yol filmlerine ve motorsikletlere olan tutkum zaten 5 puanla filme başlamamı sağladı 7.5 a geldiğimde film bitti. iyi seyirler.
  • kasvetli ve yağmurlu bir günde izlemek için ideal bir yol hikayesi.
  • jason momoa yı izlemeye bayılırdım stargate atlantisde. onun hatırına izledim filmi ama cıks.

    olmamış bu hocam.

    tamam motosiklet, özgürlük, kızılderililer , kızılderililerin sıkıntıları ve hayatlarındaki zoruluklar, beyaz adam'ın hala kötü olması , doğa, manzara, epik çekimler ama kotaramamış.

    bir tepside harika şekilde süslenip fırına verilmiş ama tam pişmeden çıkarılmış tavuk gibi. *
  • seyretmeyip uyuduğum film. film güzeldi ama dayanamadım. jason momoa'yı nasıl öldürürsünüz? diye feryat eden kızımın sesiyle uyandım. allah'ım, rahmetli barış akarsu misali bir insan evladına gene kıymışlar meğer. çirkin olsa, gökdelenden düşürür, gene öldürmezlerdi.
  • the end of the road gibi mükemmel bir soundtrack a sahip olan sürükleyici dizi. jason momoa duygusallıgı op
  • sonunda gözleri dolu dolu eden film. motosiklet, arkadaşlık, yollar vs. güzeldi de ben hala filmde bir şeyleri kaçırdığımı düşünüyorum. jason momoada role cuk diye oturmuş o da ayrı.
  • filmi motor ve yol hikayesi diye açtım, jason mamoa kral için de tabi severim deli gibi. film beklentimi karşıladı çünkü düşük bütçeli falan bile olsa yol hikayesi tadını fazlasıyla veriyor. karakter gelişimi okey düzeyde. wolf ve cash gayet insancıl bir şekilde doğal bir şekilde olan bir durumla arkadaş oluveriyorlar, hoşuma gitti. yola çıkış amacı yolda eğlenmesini önleyici bir sorun çıkartmadi. gayet başa gelebilecek seyler yasadilar falan. ıki tane biraz p.kurusu oldukları yüzlerinden şarıl şarıl akan iki denyo 'ajan' adamin başka işi gücü yok gibi bitmiş gitmiş muhabbetin peşine düştüler ve sonunda bence en başından beri istedikleri seyi yaptılar. sonunda duygulandim. neyse jason mamoa'nin bence bvs'de ki küçük rolü ve yakın zamandaki justice league macerasi saymazsak son yillarda icinde bulunduğu en iyi iş, tabi got'u da saymadık öncesinde çünkü. herif iyi bir karizmaya sahip ve bu onu iyi oyuncu yapıyor herkeste bu durum olmuyor ama bu adam inandirici her işinde, sanki gerçekten yaşıyor içinde olayin, son justice league'de de adam bir aquaman yorumu gösteriyor çizgi romandaki haline 1000 basar. ıyi bir yönetmenlik değeri anlaşılmayan bir yol hikayesi filmi. bir hikayenin etrafinda geçen filmler sınıfının en başarılı 4-5 öğrencisinden biridir gözümde. tavsiyem izleyin tabii.
hesabın var mı? giriş yap