• oldukça uygun fiyata robotik malzemeleri tedarik edebileceğiniz bi site. sipariş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ama ürün çeşidi biraz az gibi.

    edit: ürün çeşidini baya arttırmışlar.

    http://robotistan.com/
  • yeni tasarıma geçtikten sonra ürün alımı kolaylaşmış ama fiyatlar aşırı derecede abartılmıştır. bu fiyatlara burdan alışveriş yapan varsa alnından öpmek gerekmektedir.
  • eskiden fiyatları gayet makuldü, bu dönemde bir kez alışveriş yaptım, sorunsuz bir şekilde ürünler elime ulaştı. ama şimdi bakıyorum, internette birkaç yerde bulunan ürünleri en pahalı burası satıyor. yurt dışındaki fiyatlarla kıyaslamıyorum bile, oturur ağlarsınız bildiğin. en son buradan bana link atıp nasıl sence diye soran arkadaşa aynı ürünün dealextreme ve ebay fiyatlarını attığımda "bu ülkede yaşanmaz abi" noktasına geldik.

    aliexpress sitesi de tercih edilebilir hatta robotistan'da büyük ihtimalle buradan alışveriş yapıyor. aliexpress'in bizim açımızdan tek kötü tarafı, bu tarz ürünleri çoğunlukla en az 10 parça olarak satmaları, tek ürün satmıyorlar. böyle alınca da acayip ucuza almış oluyorsunuz. mesela buradan alacağınız tanesi 3$ lık dc motor robotistan'da oluyor 20tl. üzücü gerçekten.
  • türkiye'de arduino satılan tek yer olarak desteklenmesi gereken site. (edit: (bkz: #58101342))
  • (bkz: zombistan)
  • (bkz: robitshop.com)
    (bkz: robomore)
    (bkz: roboweb.net)
    (bkz: robotipo.com)
  • hizmetinden hep memnun oldugum; su ana kadar denk geldigim butun calisanlari(kac calisan var bilmiyorum) iyi olan, turkiye'deki ender elektronik sitelerinden birisi ve ayni zamanda guzel hizmet veren ender sitelerden birisi.

    fiyat konusunda dusunmeye gerek yok,3-5 tl daha ucuz olmasi sikinti degil diyenlerin gozu kapali alisveris yapabilecegi site.

    ıcerik bakimindan direnc.net'in cok geri kadilar son zamanlarda, icerik acisindan ama seviyoruz efenim.
    edit: duzeltme
  • diğer firmalar teklif için iki gün beklerken, aramamla fiyat teklifini gönderen ve bir saat içerisinde geri dönüş yaparak siparişimi tamamlayan firma. aynı zamanda ankaralı muadillerinden de fiyat olarak epey ucuz, üstelik hemen kargoya da verildi. harika.
  • adam silkmek için açılmış site. arduino için fiyata bakıyım dedim, benim orijinalini aldığım fiyata klon satıyorlar, diğer devre elemanlarının, pillerin vs fiyatlarını gördüm, inanamadım amk. aklı olan küçük bir karaköy, perpa vs. turuyla üçte bir fiyata alacağı şeyi alır, burada da amatör silkerler.
  • bilmeyeni seviyorlar cok net. ayakta sevilmek isterseniz buyrun alisveris edin.
hesabın var mı? giriş yap