• şimdi,

    işin içinde siyaset vardır. abdullah avcı denilen pişkin pişkin ne yapalım, olmadı diyerekten hala istifa etmemekte direten cemaat adamının yardımcısına bakacak olursak okan buruk'tur. okan buruk kimdir? zamanında hakan şükürlerle, arif erdemlerle, suatlarla birlikte gs'nin içine bir illet gibi cemaat yapılanmasını yaymaya çalışan bir futbolcudur. tam bu noktada emre belözoğlu'nun da profesyonelliğe ilk adımını attığı yıllarda ve devam eden süreç içinde yukarıda bahsolunan yapılanmanın bir üyesi olduğu içinde bulunduğumuz ana değin süren söz ve eylemleri ile açıklığa kavuşmuştur. ayrıca, bu yapının ele başlarından hakan şükür'ün milli takım'ın yapısını bozması sebebiyle ersun yenal' dan milli takım kadrolarına girmesi açısından yediği vetolar akıllardadır.

    bu cihetle, tam da bu noktada emre belözoğlu'nun milli takımlar sorumlusu abdullah avcı'nın yardımcısı konumundaki okan buruk kozunu kullanarak ,doğal olarak avcı'nın da düşünce ortaklığı sebebiyle emre tarafında yer alması ile, takımı hegemonya altına almaya çalışması ve neticede avcı'nın "sakat"selçuk ve burak'ı cezalandırması durumu ortaya çıkmıştır.

    cemaat hastalığı ve illetinin her yere sızdığı malumlarınızdır. elbet bunların da zamanı gelecektir. hesap dönecektir. fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir.
hesabın var mı? giriş yap