• video

    üst edit: yukarıdaki linkte video açılmıyormuş. video şu: yeni link

    adının yanlış yazılmasına verdiği tepki çoğu kişiye "senin yerin zaten cumhur ittifakıymış" dedirtti.

    edit: hala bu kaprisleri haklı görenler var. sinan oğlan diye yazan kişi özlem gürses veya ekibinden birisi değil. youtube yayınına sorulan bir youtube sorusu. herhangi bir izleyici yazmış ve muhtemelen "oğan" diye bir kelime olmadığı için telefon otomatikman "oğlan" diye düzeltmiş.

    hadi buna takıldın, eyvallah. kadına ne özür diletiyorsun? o mu yazdı? hadi 1,5 dk konuşup özür dilettin. sonrasında "estağfurullah" demen komik değil mi gerçekten?*

    edit 2: sinan oğan'ın ikinci turda barzani ile aynı adayı desteklemesi çok daha büyük rezalet.
    (bkz: barzani'nin ikinci turda erdoğan'ı desteklemesi)

    edit 3: "telefon oğan'ı oğlan olarak düzeltmez" denmiş.
    defalarca sinan oğan ismini yazmış olmama rağmen ve hiç yanlış yazmamış olmama rağmen "oğlan" olarak düzeltiyor telefon:
    görsel
    bu ismi çok az yazmış veya hiç yazmamış bir telefondan deneyin isterseniz. bu adamın kibrini ve akp'liliğini savunmak için şekilden şekile giriyorsunuz. kabul edin, kandırıldınız.

    paylaşıp birkaç dk sonra sildiği tweet'in ekran görüntüsünü almış bir arkadaş: görsel
  • eğosuna yenilen pilli bebek.
  • aboov,
    küçük bir dikkatsizlikten ötürü bence. elbette düzeltilmeli de ama bu kadar üst perdeden uyarıda bulunmak da hiç şık olmamış.

    ayrıca bkz. "barbara streisand etkisi"
  • yazan kişi o olmamasına rağmen kadına 5 kez "özür dile" diye ısrar edip, kadının erdemiyle ilgili yorum yaptıktan sonra kadın özür dileyince de "estağfurullah" diyen birini içerir.
  • (bkz: karakter)

    edit: sinan oğan beyefendi cumhur ittifakı'na destek verecek diye oktroll'lerin hakaretleri havada uçuşuyor.

    o değil de lan bu oktroll'ler olmasa biz seçimi nasıl kazanacaktık?
  • özlem gürses seni bulduğum yerde benden özür dileyeceksin
  • eleştirdiklerinize benzediniz farkında mısınız diyen adama bak
  • oğan yanlışlıkla oğlan şeklinde yazılabilecek bir soyadı değil,bilinçli olarak yapıldığı da açık ama ekşisözlük durur mu konuyu illa bulandırıp abartacak ve mecraandan dışarı çıkartacak.

    t:haklı bir tepki. birisi başka bir cumhurbaşkanı adayının soyadını kıçıdaroğlu olarak yazsa "yahu ne var bunda abartacak..." mı diyecektiniz?düpedüz itibar suikasti.
  • (bkz: streisand effect) veya (bkz: streisand etkisi)
    tepki göstermemiş olsa, benim ve benim gibi milyonlarca insanın haberi olmayacaktı. hatta yayını izleyenlerin %80'i görmeyecekti bile.
    tepki göstererek bu olayı milyonlara yaydı = yeni lakap is loading.
    adam her geçen gün gözüme biraz daha itici geliyor!
  • yine başladı chp’li linci.

    sunucu adamdan özür bile dilememiş oğan da ona dikkat çekmiş ve tepki göstermiş ne var bunda? ben de bilerek yapıldığını düşündüm açıkcası.

    akp medyası imamoğlu’na imamoğlanı dese hoşunuza gider mi? ve düzelttirmesine rağmen sunucu gülerek gevşek gevşek davransa tepkiniz ne olurdu? biraz samimi olun yaw. sizin bu samimiyetsizliğiniz yüzünden akp yıllardır iktidarda.

    edit: https://www.youtube.com/…/mydqicw8xzi?feature=share videonun aslı.
    54:30 dk.sında başlıyor tartışma.
    ben konuğu tanıtan alttaki ismin yanlış yazıldığını düşünmüştüm ama yoruma tepki göstermiş sinan oğan. evet biraz fazla tepki göstermiş olabilir ama o soruları da sunucu ekrana getirdiği için sorumluluk sunucuda tabiki. sunucu özür dilemesi lazım. hakaretvari yazıları ne diye ekrana getirtip insanlara okutursun eğer yaptıysan da özür dilemen gerek.
hesabın var mı? giriş yap