• psikopati belirtileri taşıdığımı öğrendiğim, bilimsel araştırma sonucunda ortaya çıkan şey. sade kahve içenlerle sadist ya da psikopat eğilimler gösterenler arasında pozitif bir ilişki olduğunu ortaya koyan araştırma avusturya'da yapılmış. link

    starbucks'a önerim: sade kahvenin adını cafe de psycopathe olarak değiştirsin. hayvan gibi satış yapar. ayrıca cafe de sadique ve cafe de narcisse diğer önerilerim.

    zorunlu edit: aşağıda bir arkadaş bu haberi paylaştığım için beni geri zekalılıkla itham etmiş. öncelikle ağzına biber sürerim senin. eline diline beline hakim ol. ikincisi araştırmanın orijinali şu: ındividual differences in bitter taste preferences are associated with antisocial personality traits. dileyen araştırır bakar. ne yapsaydım, oturup doktora tezi mi hazırlasaydım okuduğum bir haber hakkında. ne yalan haberler, ergen başlıkları tartışılıyor şurada. verdiğim bir haber linki yüzünden geri zekalı oldum iyi mi? ayrıca azılı bir sade kahve severim ben. psikopatım yani.
  • sürekli venti americano içtiğim için starbuckstaki herkesi shotgunla vurmuş olmamı açıklayabilen süper hipotez. teşekkürler sipirmin.
  • (bkz: correlation)
    (bkz: causation)
  • kıyafet, yiyecek-içecek tercihleri, ev dekorasyonu, hayat tarzları vb. kişinin karakter özelliklerini de anlamaya yardımcı olur. örneğin, acısından ağlayarak biber yiyen kişiler normal değildir.
  • bir araştırma yapılsa seri katillerin hepsinin su içtiği ortaya çıkacaktır. öyleyse, su içen herkes potansiyel seri katildir.
  • bana göre realitesi olmayan bi olasılık.

    bende sade kahveyi çok severim, ama sadece sade olduğu için.
    kahve gibi eşsiz bir maddeye ne diye şeker karıştırılır ki hiç anlayamam.
    nedir bu her şeye şeker ekleme sevdanız?
  • günde 3 bardak içip yay burcu olmamla seri katilliğe yol aldığım durum. not. bu arada yay burcu vurgusu fbi nin profillerinde en çok korktuğu burç olması.
  • sadistlik degil de mazosistlik ile ilgisi olabilecegini dusunuyorum
    ayni sey sade maden suyu icin de gecerlidir
hesabın var mı? giriş yap