• bazı hastanelerin randevusuzda verdiği rapor. bir hafta randevu arayıp bulamadıktan sonra tam teşekküllü ama küçük bir hastaneyi arayıp sordum. randevuya gerek yok dediler. gidip bir günde aldım.

    edit: insanlar kendilerine yakın olur umuduyla soruyor hep nereden diye ve hepsine uzak oluyor.
    islahiye devlet hastanesi arkadaşlar dünyanın büyük çoğunluğu için dünyanın öbür ucu.
  • şimdi de aşıdan dolayı mı kapatıldı bu servis. bilen var mı?
  • alanlar ya da alacaklar mesaj atabilir mi birkaç merak ettiğim soruyu sormak istiyorum
  • özel hastanelerde basit devlet hastanesine işiniz düşerse çiledir.

    rapor alınabilecek kurum yok ama rapor almanız gerek. türkiye'de sağlık sistemi süper yeğenimm.
  • bunu icat edenin amına koyayım dedirten icat. bir de devlet hastanesinden alınacakmış, özel hastane kabul edilmiyormuş. sebep? özelde çalışan doktor değil mi? ehil değil mi? bu imzaları atabilmek için doktorların illa devlet memuru statüsünde mi olması gerekiyor? sanki devlet hastanesindeki doktor sizi çok muayene ediyormuş gibi bir de özel hastane olmayacakmış. bi siktirin gidin ya.

    saçma sapan bürokrasilere boğulmuş, öze, esasa değil, hiçbir anlam ifade etmeyen ritüellere takılı kalıp, onları kutsallaştırarak özü, esası unutmuş ülkenin, birinin çıkıp da dur diyemediği, adam akıllı düzenleyemediği anlamsız işlerinden bir diğeri. sizin yapacağınız işi sikeyim ben.
  • engelli indiriminden yararlanmak için başvuru yapılıp randevu alınır. eskiden engelli raporunun çok kolay verilmesiyle bir takım sorunlar çıkmasından dolayı daha titiz muayene yapılıp rapor e-devlet sayfasına düşüyor.
  • ( öğr. görür rapl ) bunu ne olduğunu bilen yazabilir mi?
  • ( öğr. görür rapl )bu kısaltmanın açılımını bilen varsa yazar mı ?
  • 05/11/2021 de almaya gideceğim rapor inşallah çok uğraşmam sistem gitmez doktor olur az kalabalık olur araya kaynak yapmak zorunda kalmam tahliller vaktinde çıkar bakalım duruma göre editlerim gene

    edit:4 doktora muayene olundu nörolog bi kodu açmadığı için iş uzadı doktoru denkleyip kodu açtırmam gerek, bu süreçte yaşadıklarım, genel olarak sıra beklemeyin arkadaşlar doktorun kapısı açıldığında asistana direk verin evrağınızı sağlık kurulu için diyin dalmayın hemen içeri o sizi araya kaynatıcak ve birde eczaneden kullandığınız sürekli ilaçlar varsa onun bi kısa çıktısını alın istiyorlar,sonuç çıkınca editlicem bakalım
  • saçma sapan bir sisteme sahip rapordur.

    silah ruhsatı için başvurdum, psikiyatristin “bir sorununuz var mı” sorusuyla muayenem tamamlandı.

    diğer doktorlar da bu tarz sorular sorup olur raporu veriyor. ne bir kan tahlili ne de başka bir test.

    hastaneden hastaneye de değişiyor olabilir tabii.
hesabın var mı? giriş yap