• sokakta oynayan çocuklara özenen kedidir.kediyle göz göze geldiğinizde hemen bi yere saklanırsınız.saklandığınız yerden belirli aralıklarla çıkıp kediyle göz göze gelirsiniz.hemen havaya girer.o da saklanır.sinsi sinsi ilerler.vücudun ön kısmı yerde popo kısmı havadadır,göz bebekleri kocaman olmuştur ve popo sağa sola sallanmaya başlar.bu 'şimdi uçucam oraya ve o zmn zıçıcaksın' demektir.en sonunda sizi ani bi hareketle yakalar ve küçük çaplı bir kalp krizi yaşatır.sora şuursuzca yine saklanır.vücut ısısı koşturmaktan aşırı yükselinceye kadar kendi kendine saklanmaya devam eder.
  • bir de bunların kabarıp, tırnaklarının üstünde yan yan yürüyenleri vardır ki bazıları için korkunç olsa da aslında çok sevimli bir görüntüdür...
  • saklandigi kapinin ardindan tek kulak ve tek goz gosterir. siz de hemen gidip bir ba$ka kapi/duvar arkasina saklanir da aynen onun gibi kafayi cikarip bakarsaniz hemen kici sallamaya ba$lar. ikinizden biri digerine dogru ko$ar, sonra gidip yeniden saklanirsiniz. bir de kediyi o halde unutup ba$ka bir $eyle ilgilenmek, akabinde halen oynadiginizi sanan kedinin bir anda saklandigi yerden cikip uzerinize atlamasi ve siz cigligi basinca onun da korkup gerisin geri depar atmasi vardir ki tadindan yenmiyor hakikaten.
  • cam bir kapının arkasında saklanıp soteye yatıyorsa, insandaki oyun oynama isteğinin de içine sıçan kedidir. sürprizi kalmıyor, bütün heyecanı gidiyor yahu.
  • oynamamalarını rica ediyorum,herdefasında aklımı yitirmeme sebep oluyorlar.gecenin bir yarısında kalkıp bavulumu hazırlayıp işe gidiceğim benimkisinden ses yok uyuyodur herhalde dedim kendi kendime;dalgınlıkla elimde eşyalar bavulu kaldırmamla üzerime zıplaması bir oldu sıpanın kısa süreli hafıza kaybına neden oldu bende..sürekli arkamı kolluyorum şimdilerde ortalıklarda olmayınca acaba nerden çıkıcak diye...
  • 5,6 aylık dişi kedim de saklambaç oynamaktan çok hoşlanıyor. gerçekten hoşlanıyor mu yoksa o beni avı sanıp kızıyor mu oynuyor mu çok emin değilim. ama ben eğleniyorum.

    koltuk, yastık gibi bir şeyin arkasına yüzümü saklıyorum. saklandığım yerden yavaşça ve azıcık gözlerimi çıkartıyorum bakıyorum göz göze geliyoruz ve tekrar saklanıyorum. bu sefer beni bekliyor 2-3 tekrardan sonra gardını alıyor ve dört ayak olmak sureti ile üzerime atlıyor. arada bir dikleşıyor, yan yan yürüyor, bakıyor. sonra adamakıllı beni dövüyor, ısırıyor, pençe atıyor ve koşarak uzaklaşıyor. sonra haydi gene... canımı bazen çok acıtsa da çok hoşuma gidiyor oynamaktan vazgeçemiyorum.

    veteriner var böyle mazoşistler dedi...
hesabın var mı? giriş yap