• samuel gawith firmasının çıkardığı, adından da anlaşılacağı üzere flake kesimli saf virginia tütünü.

    kabını açar açmaz virginia delilerini kendinden geçiren kokuyla karşılayan ortalama nemli bu tütünü, kutusunu açıp direk pipo içine koymak yerine ihtiyacınız kadar flake parçasını bir süre* dışarıda tuttuktan sonra piponuza yerleştirin. flake kesimler daha yoğun ve kalıp tütün olduğundan biraz neminin uçması size daha tok ve sönme zorluğu yaşatmayan bir içim sunacaktır. tütünü klasik flake dolumuyla doldurabileceğiniz gibi kırılmaya müsait flakeleri parçalayarak piponuza yerleştirebilirsiniz. lakin bu şekilde içim bu güzide tütüne biraz haksızlık olur. çünkü minik nefes çekimlerini yoğunluğuyla yaşamak bu tütünle yaşayacağınız en güzel deneyimdir. filtresiz bir pipoda tam lezzetini doya doya tattırır. içinde kimyasal katkılar olmadığından** içtikten sonra bıraktığı külü beyaz ve tertemizdir.

    bu tütünü içerken sizi rahatsız etmeye çalışanı rahatlıkla dövebilirsiniz.
  • samuel gawithin pipo severler tarafından genel olarak oldukça beğenilen flake tütünü.

    not:henüz denemedim.
  • en son bir kaç yıl önce içmiştim. yaklaşık 3 yıl ne piyasada ne de yurtdışına giden arkadaşlarımdan bulamamıştım. uzun süre sonra buldum.

    bilindiği üzere pipo tütünü denildiğinde akla gelen tütündür. içinde sadece virginia tütünü olduğuna inanmak hayli güç. zaten piyasadaki en pahalı tütün menşeide perique'den sonra virginia. virginia sevilen hoş bir tütün.

    hafif bir tütün. karşılaştırma babında emsali dunhill nightcap'tan çok daha hafif. ama daha lezzetli.

    yurtdışına gidip bulabilen kapsın getirsin. şahane bir şey.
  • en favori pipo tütünüm. tek kelime ile muazzam. içerken size harika anlar yaşatan, o virginia tütünün tatlılığı ile harika bir lezzet sunan, ingiliz samuel gawith firmasının, squadron leader ile birlikte en beğendiğim pipo tütünü.
hesabın var mı? giriş yap