• emin adımlarla ilerleyen tiyatro topluluğu.

    ekibi genişletmeyi düşünüyorlar mı bilmiyorum ama var olan dört kişi ile güzel işler çıkarıyorlar.

    merve sen iyisin merve...
  • skecler güldürüyor fakat daha da önemlisi güzel konseptler yakalıyorlar. "neden ünlü değiliz" benim favorim. mesut süre'ye de bir konsept bulmuşlar ki umarım o da uzun soluklu olur. severek izlediğimiz kumpanyadır.
  • fırsat buldukça videolarını izliyorum. çok eğlenceli işler çıkarmışlar. ‘senden benden bizden’ konsepti favorim.
  • mesut süre ile ilişki testi vasıtasıyla abone olmuştum youtube kanallarına ve diğer videolarını pek izleme şansım olmamıştı. bir süredir videolarını sırayla izliyorum. kesinlikle izlenesi, kaliteli, üzerinde ciddi emek harcanan işler yapmışlar, yapıyorlar. daha büyük bir izleyici kitlesine erişebilirler umarım.
  • mesut süre sayesinde tanıdım ben de. ama diğer videoları beklentimin pek ötesinde başarılı. "senden benden bizden" serisi ikili bir "1 kadın 1 erkek" tadında fazlasıyla iyi bir girişim. kaliteli içeriğe ulaşmanın çok zor olduğu youtube'un derinlerinde kalmamalarına katkı sağlamak için mesut süre ilişki testi videolarında abone olmayanlara beddua etmektense kısa videolara yönlendirme yapabilir.

    pek iyisiniz ama gelişmeye ve çok daha iyi olma potansiyeline de sahipsiniz. hep birlikte üretmeye devam.
  • hastasılarıyım.
    onlar da bana karşı boş değil bence.
    ne zaman bir şey söylesem, bir yorum yapsam: kalp kalp <3

    psikolog serisi çok iyi.
    müthiş potansiyelleri var, umarım her işlerinde çıtayı daha yukarı taşırlar.

    ilişki testi de mesut süre ile birlikte çok şahane olmuş. mesut'un abuk subuk, yersiz küfürlü konuşmaları zaman zaman rahatsız etse de onu da hoş görüyorum. sonuçta adam rtüklü sebeplerden dilini tutmak "zorunda" olmadığı bir yapımda yardırıyor gönlünce.
    yine de mesut'un sesinden okuyun: "ooğlum o öyle bir şey diil. serbest diye dakka başı sövemezsin, özgürlük bu diil. heheh... "
  • çok iyiler. şu an gece gece yine yarıldım. ara ara videolarına bakıyordum hatta başlığa yazdım sandım ama yazmamışım. ayıp etmişim. şöyle buyrun. https://www.youtube.com/…vilkgdd4gwyaivygenzdjp_min daha sonra ayrı ayrı bir yorum yaparım.
  • mesut süre ile yaptıkları proje ile kendilerini tanıyıp youtube'daki tüm videolarını izlediğimiz bir topluluktur. senden benden bizden serisi ve çekirdek&kola videoları her daim güldürüyor.
  • keçiboynuzu tadında skeçleri. böyle izliyorsun izliyorsun, arada süper bir an yakalıyorsun. acayip komik/absürt. geri kalan yerler yavan kalıyor sonrasında. seçtikleri konular falan iyi ama ne bileyim işte. halbuki bu başlığa övmeye gelmiştim ben, niye böyle oldu? gerçi keçiboynuzuna bayılırım. bu açıdan övdüm diye düşünüyorum. mizahları değişik. böyle keçiboynuzu gibi. (bak yine övdüm) yalnız keçiboynuzunu çıkar, ben eleştiri yapamazmışım.
hesabın var mı? giriş yap