• "i awake" adlı şarkısının nakaratını direkt olarak tıvorlu ismail'in "helavela velvela" adlı şarkısının "aaaa aa a aaaa aa a aaaa aa a a" kısmından çalmış olan müzisyen.

    http://www.youtube.com/watch?v=ld137cd7cw0 (0:55)
    http://www.youtube.com/watch?v=ob7ltgbjc-s (0:32)
  • yarın babylon'da olacak güzellik. bu yıl başka bir şey istesem olurmuş demek. hemen gelsin zamanda kendimizden geçelim.

    konser sonrası editi: kendi gibi inanılmaz güzellikte bir konsere imza atmış tatlı mı tatlı rüya sesli kadın. şunu diyebilirim ki albüm kayıtlarında nasılsa canlıda ses aynı hiçbir sapma, ne bilim bir şey yok sanki playback bu kadar olur ancak. zaten aşıktım artık sapığı oldum. iki tane albüm imzalattım canıma ya. bana thank you dedi kitlendim zaten orda. ahhh sara ahhhh. şarkı söylerken bu kadar mı güzel mimikler, hareketleri olur bir insanın ya. sarah'ya bakınca etrafımdaki tüm kızları tekme tokat dövesim geliyor. ( :p )
  • türkiye'ye gelişini facebooktan paylaştığı "ıstanbul - we are in your fair city & playing at babylon tonight & tomorrow night. x" iletisiyle direkt kendisinden öğrendiğim kadife kadın, bilet almaya koştum tabii sonrasında, yolda giderken babylona da hiç gitmedim, bir içeri bakayım diye düşünüyordum, ben bilet alırken soundcheck yaptığını duydum, biletimi aldım ama artık kapıdan ayrılamıyordum, kasap kedisi gibi bir aşağı bir yukarı yürümeler falan, sonunda ızdırabımı dindirecek soruyu sordum kapıdaki adama, "içeri girebilir miyim, daha önce hiç gelmedim de merak ediyorum." bir tereddütten sonra yarım bir peki ile kapıyı açtı, ben kapıdan içeri adımımı attığımda sarahcığım all i want şarkısına girdi, yaşadığım mutluluk tarifsiz, ağzım kullaklarımda izliyordum artık, bana özel çalıyorlardı sanki, ardından da yine çok sevdiğim sleeper awake şarkısına girmeleri tesadüf olamazdı. iki şarkının sonunda içeri girmeme izin veren adam bir şeyler söyleyerek geldi ne söylediğini anlamasam da "amma baktın içeriye haaa" der gibi bir ifadesi vardı. kusura bakmayın ya kitlendim çıkamadım dedim ve çıktım haliyle, istiklali sondan başa yürüdüm metroya indim mutlulukla biletlerime baktım ki o da ne 9 nisana almışım bileti! 10 olacaktı, yoo bu beni üzemez deyip gittim değiştirdim biletimi, ertesi gün de konser muhteşemdi tabii ki, kadife sesiyle bizi büyüledi, konser bitti ben yine gidemedim, kaldık biraz tanıştık, fotoğraf çekildik, inanılmaz sevimliymiş, kendisini birkaç kez daha sevdim.
  • theremin gibi sesi var maşallah. şöyle bir sestir.
  • duyu almaçlarım beni yanıltmıyorsa eğer, bu kadının sesinde portakal ağaçları, çiçek tozları, derin kuyular, reçel kavanozları, boş kağıtlar, sokak hayvanları, garaja çekilmiş 1956 model dodge custom royal var.
  • muhtesem bir sese sahip sanatci. all i want adli parcasini dinledikten sonra bu kaniya sizin de varcaginizi dusunuyorum.

    cennetten gelen bir guzellik, bir ses, bir ruh. soylemek istedikerini, aklindan gecenleri, ictenlikle bir nefeste soyleyen.

    bir lokma dinlemek icin buyurun
    [https://www.youtube.com/…ailpage&v=qx1rgycl1xs#t=90 https://www.youtube.com/…ailpage&v=qx1rgycl1xs#t=90]

    cos i don't even know myself
  • sesi ve güzelliği ile kendisine vurulduğum kadın olabilir. soul kitchen sayesinde tanıdım kendisini, all i want ve we won't run ile de pekiştirdim efenim.

    kendisinden bir ricam var ama, ne olur akustiği boşlama. daha çok görelim seni öyle.
  • hafta sonuna giriş için buyursunlar:

    https://www.youtube.com/watch?v=crz0uuqsqf4
  • sesi russian red'deki ablanın sesine çok benzeyen abla
  • güzel tınılarla hassas kulakları sevindiren hatun kişi.

    no turning back
hesabın var mı? giriş yap