• brexit sürecindeki borderline stormfag tutumundan, cahil cahil straw man'e sarılmasından ve andrew anglin adlı neo-nazi kanaat önderinin hakkında "ı have now pretty well agreed not to argue with sargon of akkad any further, as ı don’t really see any point to it, and feel that on some level he is leading people in our direction (as we are the obvious conclusion of reactionary thought), so there is no reason to try and obliterate him." demesinden sonra kendisine biraz daha dikkatle baktım.

    esas olarak yaptığı, karikatür olabilecek aptallıkta misandrist ve genelde yaşı küçük ya da bipolar gibi rahatsızlıklardan muzdarip kadınları eleştirdiği videolarla akıllı uslu bir adam intibası oluşturarak ve seyirciye de kendini zeki hissettirerek youtube dollaz biriktirmek.

    aslında kendisi de reaksiyoner sağcı ve bayağı herifin teki. ama 3. dalga feministler kolay hedef olduğundan kontrasttan zeki durma stratejisi baya iyi fikir.
  • akatlı sargon'un öldürülmesin diye sepete konulup nehre bırakılır bir kraliyet kadını tarafından bulunup yetiştirilir bu aslında musa'nın hikayesinin mitolojik kökeni olarak gösterilir.
  • çubuktan yapılmış argümanlara saldıran kendisine liberal demesine rağmen aşırı anti mülteci anti islam anti multi kültürcü bir arkadaş. gerçek liberalin fikir özgürlüğünü temel aldığını söyleyip, her insanın özgür irade sahibi olduğu, hayatındaki her aksiyonun kendi seçimleri sonrası oluştuğu gibi uç liberteryan fikirlere de sahiptir.

    yaptığı işe devam etmesi en iyisi olacaktır çünkü bilimsel alanda bazı konuları tartışmak istediğinde eleştirmek istediği araştırmayı okumamak ve okumadığı başka araştırmaları kaynak göstermek gibi huyları vardır. ayrıca zeki de birisi değil.
  • on dakika dayanabildim suna: https://www.youtube.com/watch?v=4q_9jvfggvu

    siyah bir abi random bir siyah ablayi almis roportaj yapiyor, bu da kadinin soyledikleri uzerinden “white supremacy yoktur” u ispatlamaya calisiyor. konu da donup dolasip “siyah cocuklarin %70i anasi-babasiyla buyumuyor, 'single mom' ailelerde buyuyor. halbuki anasi-babasiyla buyuyen cocuklarin daha mutlu, basarili vs oldugu evrensel bir gercektir. bu yuzden siyah kadinlarin bencil olduklarini, kotu secimler yaptiklarini kabul edip sorumluluk almalari lazim. baskalarini suclayarak bu isten kurtulamazlar”a geliyor.

    sonra da “ıt’s a paternal view of black people that they are not to be held account for their mistakes or their failures, that they are to be helped, they ought to be given things for free because they are black, without earning them. and that’s not good for them.” diye devam ediyor. daha sonrasini artik izleyemedim. simdi adamin videolarini seri eksiliyorum youtube’da artik recommendationlarimda cikmasin diye…
  • lord eddard stark'ın ingiliz versiyonu.
  • gerçek adı carl benjaminolan bir internet ünlüsü. sjwlere ve uç sol liberteryenlere giydirmesiyle bilinir.
  • sadd el-kafara'nin yıkılmasından yüzlerce yıl sonra yaşamıştır.

    (bkz: musa'nın bahr'ı infilak ettirmesi)

    böylece bebek sargon'un sepet içinde nehirlerde nasıl dolaştığı da açıklanmış oluyor.
  • dini mahkemeleri kaldırıp yerine sivil mahkemeler kuran, din ve devlet işlerini ayıran ilk imparatordur. kızı enheduenna mezopotamya’da bilinen ilk kadın yazar ve şairdir. torunu naram sin’in kur’an’da geçen zülkarneyn olduğu iddia edilir.
hesabın var mı? giriş yap