• haddim değil belki de ama;

    kendisini tanıdığım kadarıyla, hakkında henüz birşeyler yazılmamış olmasına şaşırdığım; samimi ve "özgür" mimar kişisi. yer aldığı birçok projede (ki bunlardan biri de 83-87 yılları arasında, atatürk barajının yapımıdır) aşmış statik bilgisini konuşturan, birçok üniversitede eğitim vermiş alçak gönüllü insan.

    şimdiye kadar yaptıklarını merak edenler veya parmakta scroll kası yapmak isteyenler var ise http://alsavas.8m.com/ adresini ziyaret etmelerini tavsiye ederim.

    bir de öyle bir söz söylemiştir ki kendileri, yarı ayık bünyelere parça tesirli saplanmıştır:
    "üç tekerli bir bisikletim olmadı belki ama, anlatacak çok şeyim oldu.."

    istanbul'da kalıcı olması temennilerimle,

    saygılar..
  • sivi kamion crvene boje filminin alt yazısını türkçe olarak hazırlamış. filmi izlerken kendisine dava açmak istedim. o kadar sinirlendim ki gelip buraya da yazayım dedim. yazıklar olsun ya.
  • hiç bir dersinden geçemeyip zihnimde bu kadar iyi yer alması kesinlikle stockholm sendromundan değil. kafa adamdır. ayağının yere sağlam basmasını sağlar. onun için öğretmen-öğrenci ilişkisi başkadır abi-kardeş ilişkisi başka. bir gün önce kusuncaya kadar bira içtiğin adamın sınavından bir gün sonra kalırsın. bir çok kişinin sevmeyeceği türden aykırılıkları da vardır. argosu ve hala bulabiliyorsa maltepe sigarası boldur. sempati duyan insanlar için aykırılıkları kendisini sevmene bir engel teşkil etmez. sırf hayat görüşünden ötürü sevmeyen de en baştan sevmez. as a conclusion; hoca gel senle bir harbour yapıp sonrasında yoğurtlu bir mantı patlatalım dönüşü de yolluklarla tamamlayalım. özlendin hoca.
hesabın var mı? giriş yap