• şaşırtmayan bir fikret orman beyanı.

    https://pbs.twimg.com/…ia/dnhhegbx0aa3n33.jpg:large
  • (bkz: ahahhahahaahhaa)

    (bkz: siyin cimhirbiskinim)

    efendi besiktas len aq
    carsi siqer len aq
    kimseye boyuz egmeyiz len aq

    gercekten su adamin (dolayisiyla besiktas camiasinin) halini gordukce o begenmedigimiz aziz yildirim'da 50 kilo toschak varmis diyorum.
    adam yapti atarini gitti efendi gibi yatti hapsini, kimseye eyvallah cekmeden cikti geldi.

    helal len aq
  • allahını seven fake haber desin.

    (bkz: şakaysa çok komik ciddiyse daha da komik)
  • destek için, times new roman harflerle çarşı yazılı pankartlarımızla sokağa çıkalım dediğim beyanat. çok yaşa başkan fiko.
  • (bkz: mahmut celal bayar) celal bayar 22 mayıs 1950 yılında dp genel başkanlığından istifa ederek cumhurbaşkanı seçildi. türkiye cumhuriyeti'nin atatürk ve inönü'den sonra üçüncü cumhurbaşkanı olarak 1954 ve 1957 seçimleri sonunda da yeniden cumhurbaşkanı oldu. cumhuriyet tarihinin, askerlikten gelmeyen ilk sivil cumhurbaşkanı olarak 27 mayıs 1960 tarihine kadar bu görevini sürdürdü. ordunun giriştiği darbe sonucu, 27 mayıs 1960'ta tutuklandı.
  • bir özeleştiri olarak ta kabul edilebilecek beyan.
    o kadar yanlışlar yaptık ki cumhurbaşkanı kurtardı bizi yoksa kendimiz çıkamayacaktık ısın içinden olarak yorumluyorum öyle düşünmek istiyorum
  • böyle bir sirkte her zaman beşiktaş'a zarar gelmemesi için uğraşıyor ve o yönde açıklamalar yapıyor başkan. tam da istediğim gibi bir açıklama olmuş: (bkz: #71295987)
    isviçre'de, fransa'da falan yaşadığını düşünen veletler diledikleri kadar çırpınabilir. he tiner he. cimbom maçında sahaya 1453 kartalları ve çakma çarşı pankartları dalarken ne yapıyordunuz? beşiktaş'ın en çok operasyon yapılmışını seviyorsunuz değil mi?
  • defalarca anlattık anlamadınız ama bir daha deneyelim.

    öncelikle haber gerçek mi değil mi belli değil ama olmayacak bir haber değil, gerçek farz edelim.

    bu ülkede rte'ye yalakalık yapmayan hiç bir kurum ayakta kalamaz. daha bir ay olmadı ampüte milli takım maçında rte'nin yaptığını gördünüz. 450 milyonluk stadın 50 milyonunu, o da sponsor olarak, verdiği halde stadı devletin yaptığını iddia ediyor adam. çünkü herşeyin onun sayesinde olması gerekiyor, "kupon arazi" lafını hatırlayın. fikret orman ya da başka biri sesini çıkarabildi mi o açıklamaya? çıkarsa ne olur düşünün. bunu geçelim.

    diğer takımlara gelelim, saraya çıkıp şampiyon olan takım kimdi ya hatırlayamadım bir an. 20 yıldır periyodik olarak hayvani vergi borçları affedilen takım hangisiydi? zamanın güç odağı fetö ile adı sürekli anılan takım?

    ya diğer takım? başkanında 50 kilo taşak olduğu sanılan hani, neremle gülsem bilemedim. ha buldum taşaklarımla güleyim. "cumhurbaşkanı bu işe el atsın" diyen ben değilim, kaç defa forma hediye etme bahanesi ile rte'nin yanına gittiğini ben sayamadım, google'a yazın gitsin. yine zamanın güç odağı fetö'nün en baba adamlarıyla halı saha maçı ayarlayan benim mahalle takımım değil.

    anlatıyoruz ama anlamıyorsunuz. her takım böyledir, bunlar takım birader stk değil, hayır kurumu değil. ayakta kalmaları lazım, ayakta kalmak için de böyle açıklamalar yapmaları lazım.

    gelelim size renkli takım taraftarları, beşiktaş isyan etse, düzene karşı koysa, fikret orman rte'ye atar yapsa "helal olsun" mu diyeceksiniz? sizin derdiniz başka biliyoruz, bunları yapsın ki beşiktaş çöksün istiyorsunuz geç de olsa eşit şartlarda yenemeyeceğinizi anladınız. artık fetö yok, para basıp oyuncu almak, hakem odası basmak kalmadı.

    siz adisiniz, hep öyleydiniz hep öyle olacaksınız.
hesabın var mı? giriş yap