• bu oyunu bir arkadaşımın internet cafesinde gördüm ve oynama başladım.yazın okul kapanmıştı yapacak işim gücümde yoktu zaten zaman geçirecek bir uğraş arıyordum baktım ilk önce oyuna, hoşuma gitmedi sonra öyle ya da böyle oynamaya başlayınca hoşuma gitti.ilk önce taka tarzı bir gemi alıyorsun giderek gemini büyütüyorsun elit gemini alınca biraz rahatlıyorsun oyunu seviyorsun ama bu seferde full elit gemi olmak geliyor tabi o da parayla mümkün oluyor.benim tavsiyem bu oyuna para harcamak istemiyorsanız hiç bulaşmayın.
  • bilmemkaç dil seçeneğiyle 18 yaş altı pazarını hedeflemiş, korkunç pazarlama tekniğiyle büyük ihtimalle paranın amına koymuş oyun.

    [facebook http://www.facebook.com/…64&v=app_2373072738&ref=ts fan page]inde bir çok türk olmasına rağmen buralarda konuşulmaması da ilginç.
  • inanılmaz derecede zaman yiyen, işsiz işsiz amcaların, gençlerin oyunda iyi olabilmek için yüksek meblağlarda paralar yatırdığı bağımlılık yaratan oyun.
  • sözlükte çok popüler olmayan tarayıcı oyunu
  • bigpoint firmasının 2006 yılında piyasaya sürdüğü web tabanlı bir online korsanlık oyunu.

    oyunun mantığı sizin bir gemiyi yönetmeniz ve geminizi geliştirerek oyundaki diğer oyuncular arasında sivrilmeniz üzerine kuruludur. oyunda harita kavramı vardır ve siz de seviye atladıkça bu haritalardan seviyenize uygun olanlara girip orada savaşabilirsiniz. örneğin 10. seviyede olan bir oyuncu ancak 10. seviyenin haritalarında ve daha altındaki seviyelerin haritalarda dolaşabilir. daha üst seviyelerin haritalarına girebilmek için seviye atlanması gerekmektedir. seviye atlayabilmek için belirli bir tp* elde etmeniz gerekmekte ve belli bir altın karşılığı girilebilen korsanlık sınavını başarıyla tamamlamanız gerekmektedir. tecrübe puanını oyundaki npc'leri batırarak, denizlerdeki canavarları öldürerek ve diğer oyuncularla savaşarak kazanabilirsiniz.

    oyunda para birimi olarak altın, inci ve kristal bulunmaktadır. oyundaki en değerli para birimi incidir ve geminizi güçlendirmeniz için gerekli olan şeylerin çoğu inciyle daha çabuk halledilebilir. inciyi para karşılığı satın alabileceğiniz gibi oyundaki bazı npc'leri batırarak ve haritadaki pırıltıları toplayarak elde edebilirsiniz.

    oyun içerisinde her oyuncunun içerisine dahil olabileceği korsan filoları bulunmaktadır. bir miktar altın karşılığında herhangi bir filoya katılım başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. eğer filo başkanı tarafından kabul edilirseniz artık o filonun bir üyesi olursunuz ve oyun haritasındaki nicknameinizin yanında sarı renkli harflerle filonuzun maksimum 3 harfli olabilen kısaltması görülür.

    oyun içerisindeki haritaların bir kısmında harita adaları bulunur. bu adalara sahip olmak için filolar arasında kıyasıya bir rekabet görülür. eğer filonuzdaki üyelerle beraber toplanıp düşman adalarına saldırı gerçekleştirir ve savunma kulelerini yok ederseniz o ada sizin hakimiyetinize geçer. adaların sizin filonuzda kaldığı süre ile doğru orantılı olarak filo kasasına oyun tarafından inci yüklenimi olur.
  • yöneticileri tarafından hiç edilen oyun
  • hesabı olan varsa versin de oynayalım be. çok özledim oyunu
  • 2008 yılında server 2.si olarak oynarken hesabımı sattığım; yeniden başlayıp 2009’da server (aynı server) 3.sü olarak yeniden sattığım oyundur.

    ben oynarken 360.000 inci için 160 tl verirdik. tabii ki x3-x4 gibi happy hour anlarında. toplamda da 1-1,5 milyon inci olurdu.

    sonra gelsin adalar, yıkılsın kaleler. 13.seviye olan sunucuda 15-20 kişi vardı. o kaleyi alabilmek için sabahlanırdı.
  • yeni başlamanın kesinlikle anlamsız ve aptalca olduğu oyun , aleni bir para tuzağı.
    etkinlikleri ve güncellenen görevler ilgimi çekti ve girip 10 yıllık aralıklarla takıldığım 13lv hesabımla oynamaya başladım. ılk görevimi aldım ve haritada dolaşmaya başladım. buraya kadar her şey normal.
    sonrasında ise elemanın biri geldi ve 160k vurdu , noluyor aq demeden öldüm. sonrasında yine adamın onünde doğdum ve oldüm. 3. seferde zaten o beni buldu öldürdü ve bu sekilde 4 farkli oyuncuya 7 kere oldüm 5 dakika içerisinde !
    boşuna etkinlik , görev vs uğraşmışsınız. şu paralı oyuncuları eğlendirmek için oluşturduğunuz oyuncu vs sistemini değiştirmediğiniz sürece bu oyuna asla yeni oyuncular katılmayacak ve sonunda da birlestire birlestire tek server kalıcak sacma sapan oyununuzda.
  • gece uykusu çalan alman yapımı web tabanlı oyundur kendisi. p2w mantığıyla işliyor. popüler olduğu zamanlarda okuldan çıkıp internet kafedeki abilerimizin yanına giderdik. bir iki bişey kapmaya çalışırdık. güzel günlerdi. zamanımızda ts de 100den fazla kişiyle ışık alırdık şimdi ne tadı kalmış ne tuzu.
hesabın var mı? giriş yap