• gaziantep merkezli 1972 de kurulmus bir otobüs firmasi. muavinlerinin giydigi lacivert gömlek üstüne siyah kravat ile göz zevkinin icine ederlerdi. cogu kiro olan muavin tiplemeleri tamam demeyi bilmediklerinden, su istedigin zaman, herhangi bir tepki vermemelerinden dolayi soruyu tekrarladiginda, dövecek gibi anladik be diye tepki gösterirlerdi. su an nasildir bilemiyecegim.
  • gaziantep'in en popüler firması olması muhtemeldir.
  • ankara'dan 00:30 aracıyla gaziantep'e gittiğim, sabah 10:30 civarında garajda indiğim otobüs firması. işlerimin tamamlanması nedeniyle akşam 21:30 istanbul arabasına bilet aldığım, otobüsü gördüğümde aaa bu benim ankara'dan geldiğim otobüs değil mi diye şaşırdığım seyehat şeysi
  • ne alakasi var bilemeyecegim ama gaziantepte bir de baklavacisi olan otobus firmasi.
  • sabahın dördünde mola yeri çıkışında taksi çevirir gibi şehirlerarası otobüsü durduran yolcuyu alan seyahat firması
  • koltuk arkalarında seç passenger magazine adlı bir dergi dağıtan, 1972 yılında m.saip konukoğlu tarafından kurulmuş, araç filosu man s2000 ve fortunalardan oluşan gaziantep merkezli seyehat firması
  • filosuna 7 adet 2007 model neoplan starliner -ki 1.000.000 ytl her biri- katan, netten de bilet satışına başlayan ve artık türkiye' nin hatırı sayılır seyahat firmalarından birisi haline gelen otobes firması.

    https://eticket.ipektr.com/firms_44/default.aspx
  • internet üzerinden bilet satışlarına başlaması ile beni gerçekten şaşırtmayı başaran ve şaşırttığ kadar da sevindiren otobüs firması. bir de bindikten sonra lütfen yolculuk boyunca yemek yemeyin, ayakkabılarınızı çıkarmayın vb... gibi anonslara gerek kalmasa.
  • istanbullu sosyetikler için varan neyse, gaziantepli sosyetikler için aynı anlama gelen otobüs firması. hizmet kalitesi pek düşmemiştir. şimdilerde uydu alıcılı otobüsleri ile, televizyonda sevdiğiniz dizileri kaçırmadan seyahat etmek olasıdır. baklava üretimi de yapan firma, her gün istanbul seferleri yapan otobüslerin lojistik desteğiyle, istanbul fatih'te bulunan dükkandan günlük baklava satışı yapabilmektedir. bu baklavanın en güzel özelliği antep'ten gelmiş olmasıdır.
  • ilk defa 4-5 yaşlarında izmir'den adana'ya giderken binmiştim seç'in otobüsüne. ara ara denk geldim tekrar. ankara aksaray arasında giderken, acil bolu'ya veya istanbula gitmem gerektiğinde falan bindim otobüslerine yine. ve son yıllarda adana'ya giderken varan dışında tercih ettiğim tek firmadır. adana firmalarından daha edepli, dürüst, saygılı ve profesyonel çalışırlar. ne yolcularından ne de personelinden bir yamuk görmüşlüğüm yoktur.anonslarda yemek ve ayakkabı çıkarmaktan bahsedilmez. ve eminim sahipleri sözlük yazarlarının birçoğundan daha medeni, daha kentlidir.
hesabın var mı? giriş yap