• sözlükte pek ilgi çekmeyecek çok ciddi sorun arz eden hededir.

    adil olunmasını isteyenler adil olmadığı sürece adaleti bulamayacaklardır.
  • izin kağıdı almasına gerek yoktur. zira doğu ve güneydoğuda bir çok yerde şöyle birşey var

    (bkz: 255 oy kullanılan sandıkta 255 hdp oyu çıkması)
  • şu saçmalık doğruysa (ki zaten böyle şeyler her zaman çıktı ortaya)bunun da sorumlusu ülkeyi yönetenlerdir. nasıl müdahale edemezsin, halkını koruyamaz, güvenli bir şekilde özgürce, dilediği gibi oy vermesini nasıl sağlayamazsın?
    ne işe yararsınız o halde?
  • (bkz: kaynak götüm)

    http://www.milliyet.com.tr/secim/2015/

    şu haritada görmüş olduğunuz mor alanların hepsinde, yani bütün güneydoğu anadolu'da ne kadar köy/mahalle varsa pkk gitmiş oradaki herkese zorla oy kullandırmış. köylüler seçim günü izin kağıdı almak zorunda kalmış. yoksa köyleri yakılırmış, köyden en az birisi öldürülürmüş, silahların gölgesinde seçimmiş...

    güneydoğu anadolu bölgesinden bahsediyorsun. 3-5 kilometrekarelik bir alandan değil. güneydoğu anadolu bölgesi büyüklüğünde ülkeler var dünyada.

    bu kadar geniş bir bölgede pkk'nın böyle bir otoriteye ve güce sahip olduğuna nasıl inanabiliyorsun?

    e o zaman biz zaten kaybetmişiz doğuyu. devletin hiçbir otoritesi ve gücü kalmamış o zaman. bir bölgedeki bütün otoriteyi eline alacak kadar güçlü o zaman pkk.

    sen ciddi ciddi buna inanıyor musun? inanıyorsan seni her şeye inandırabilirler. canlı bomba bile yapabilirler seni bu kafayla.

    edit: 1 kasım seçimleri için yapılmış, yanlı ya da yansız 40 farklı anket

    şimdi hdp'liler anketlere oy verirken de mi silahların gölgesinde anketlere oy veriyorlar, yoksa buradaki bütün anket şirketleri hdp oylarını arttırıyor mu? paranoyaksınız. salaksınız. eleştirel düşünme yetisinden yoksun zavallılarsınız.
  • kaynak olarak bir arkadaşın bile gösterilmediği beyanat. ben doğuluyum, öyle bişey yok. belki güneydoğunun bazı köylerinde vardır, bilemem tabi ama oradaki milletin sempati duyduğu oluşum belli. yani mantıksız asılsız ve kaynaksız bir beyandır.
  • gercek olan iddiadir,

    devlet 13 senedir, dagdaki teroriste dokunmadi, simdi de sorunlarini cekiyor.

    bir ornekte kobaniden, kobani'nin yonetimi su anda ypg'de ve birlesmis milletlere gore insan haklari suclari katlanarak artiyor...

    kurtlerin siddet iceren gercek yuzunu goremeyenler aglamasin, raporlar asagida...

    kaynak

    kaynak

    kaynak
  • devlet ve akp aleyhine en küçük iddiayı hemen kabul edenler iş hdp'ye gelince sulandırmak için kaç takla atıyor. ulan 7 haziran seçimlerinde tüm pusulalara hdp damgası vuran herife ne oldu.
  • hdp lilerin camura yattigi baslik. kaynak olarak ne istiyorsun, noter onayli tehdit kagidi mi? ya da birinin tehdit ederkenki videosu? bu koy korucularin korudugu koyse, tehdit aldigi garanti. pkk nin etkili soz sanati ile bu kadar guclu oldugunu dusunuyorlar herhalde. bizzat yore halkini tehditle var oldular. tehditlerin alti da bos degil, cinayet sebekesi kime hesap vercek? ıstedigini oldurur. bu nasil demokratik parti ki sadiklardan silm3 hdp cikiyor, fire yok, sandiga gitmeyen yok.
  • tufa görmüş masum köylü.
  • en az yanaşan kamyonun arkasından torba ile makarnasını alan "ak" kadar tehlikelidir.
    (bkz: bok ta bok osuruk ta bok)
hesabın var mı? giriş yap