• taner demirbaş'la birlikte lig a'nın güllerinden biridir. gülleri demişken taner gülleri'yi de anmadan geçmek olmaz. tabi bir de aynı kontenjandan yunus altun var ki şu anda karşıyaka'da ter döküyor.
  • dün oynanan altay- galatasaray türkiye kupası maçında hayatının golünü atmış forvet. golden anladığımız kadarıyla moves into channels gibi bir aksiyona sahip arkadaşımız.

    http://www.ligtv.com.tr/…ig/?s=1&v=30077&h=b#maclar
  • 8 ocak 2009 altay galatasaray macinda attigi muhtesem golle fmcilere duygulu anlar yasatmis bank asya ligi emektari. super lig'e takim cikartmak icin ne zaman oyun acsam ilk aldigim futbolculardan biri olurdu. maci izlerken ismini duyunca bir hos oldum. gole kadar pek iyi gozukmemisti performansi ama o acayip voleyle beni iyi susturdu eski ogrencim. kendisiyle karsiyaka ile kupalar kaldirmak isterdim ama o'nun hedefleri buyuktu. sana ihtiyacimiz vardi be sehmus! istanbul'da oynayacagim diye tutturdun, gide gide mardinspor yedek kulubesine gittin. iyi halt ettin.
  • tarih 13.02.2005 mersin idman yurdu--mardinspor macı stad dolmuş bizde zar zor kale arkasında bilet bulmuş girmişiz stada.. o sene unvtede olmamdan donem arasına denk gelmıs mac bız de takımımızı ılk defa gorecez ... neyse uzatmadan basladı mac mardın 4-5 -1 oynuyor bız 4-4-2 ama mardının o 1 ini bzim 4 lü tutamıyor .. atam tazı gıbı her topu alıyor her topa koşuyor ulan koksokturdu bıze onunlada kalmadı bır tanede caktı mı ... mıllet ıyıce cıldırdı tabı ozamanlar bu arkadasın sacıda uzun kı sacı uzun futbolcunun vay halıne... ıste bu adam ozaman yer ettı aklımda her transfer sezonu bakardım bız kımı alımısız o hangı takıma gıtmıs ve bıze gelecegı gunu beklerdım ve bu sene oda oldu .. umarım o macta gosterdıgı performansın yarısını gosterırı de lıgde bu sene cıkarız super lige...
  • kusura bakmasın ama özellikle son sezonunda poposu pozisyona şehmuzdan yarım dakika sonra girdi.. nasıl ki türk futbolunda "hakan şükür tipi forvet" gibi ayrımlar var, şehmuz da "ümit karan tipi forvet" tanımındadir. bizden gidince bok atarım böyle..
  • bir maçta hakan şükür'ün belçika'ya attığı golün aynisini atmisti. o maçtan sonra kazanilan her köşe vuruşunda " şehmusss in gökteeeen" diye bağırmaya başlamıştık. her 5 hava topunun 4ünde rakibine ya da kaleciye faul yapar. ama cok uzun olmamasina ragmen süpr bir zamanlamasi ve siçrayişi vardir. ilk altay sezonunda efsane oynarken 2. sezon idare etmiştir.

    attiği golleri hatirlarim. galatasaray - altay maçinda attiği golü tam yerinde izlemiştim. belki de en iyi açılardan biriydi. galatasaray'in gol yediğinde üzülmediğim tek andır belki :(. golu de aykut yemişti. aykut ne kadar kötü kaleci olsa da kariyerinde hep süper goller yemiştir- de konu bu değil.

    ilk altay sezonunda burak çalık yavas yavas pişmeye başladığından forvetteki yeri sorgulanmaya başladı. can erdem'de onun yedeğiydi ve bence iyi bir oyuncuydu. beşiktaş altyapisindan yetişmişti ama şimdi nerde bilmiyorum. konudan konuya atlamak gibi olmasın da burak çalık varken bu takımın forveti şehmus olamaz derdim. ve haklıydım da :( . her maç bir sarı kartı kesindir. şansı varsa ilk yarının sonunda en geç görür sarı kartını. hafif kazma olmasına ragmen cogu zaman utandırmıştır bizi. ben severdim ama kendisi altay'da iken bile karşıyaka sempatizanıydı. en azından facebook profilinde ksk fotoları vardı :( ara sıra pokelaşırdık işte. (bkz: yaşandı bitti saygısızca) *

    diyarbakırlıdır bir de kendisi. bu bilgiyi de vermeden geçmeyelim total futbolistler :(
  • sertan vardar gibi onun da son duragı artık akhisar belediyespor. baros'tan daha cok sarı kart görme potansiyeli olsa da severim şehmus'u. akhisar'a playoff'ta başarılar :( 86 numaralı sağbekleri > pitrolpa.
  • cm ve fm serilerinde nefret ettiğim topçudur. her maç sallar bir tane. bug mıdır nedir.
  • mardinspor'umuzun eski ve asi oyuncusu. onun oynadığı dönem takımın en iyi dönemiydi sanırım. şimdi ki adıyla bank asya ya çıkmış ilk iki sezonumuz için çok iyi sonuçlar almıştık. taraftar da çok severdi ki kendisini " ergani de doğdu,mardinli oldu.." şeklinde pascal şarkısında evrilen şarkıyı söylerdi.

    " verekkkk şêxmûsss"
hesabın var mı? giriş yap