• 80 milyonun cumhurbaşkanı olmak bunu gerektirir. kucaklayıcı olmak bunu gerektirir. ak partiliydim ama şu açıklamadan sonra oyum muharrem ince’ye kesinlikle. yıllardır kürt kardeşlerimle, ülkücü kardeşlerimle, saadet partili dindar kardeşlerimle hep ayrıştık bir araya gelemedik. bu ülke hepimizin arkadaşlar. birlik olmak zamanı. cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın hep dediği gibi dış güçler ülkemiz üzerinde oyun oynuyor. bunu engellemenin tek yolu birlik olmak. 80 milyon hangi görüşten hangi etnik yapıdan olursa olsun kucaklaşmak lazım.

    millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz ve fetö tehlikesinin, amerika ve almanya gibi düşmanların varlığından dolayı birlik beraberlik olmamız lazım. ben bir akparti seçmeni olarak chp, hdp, iyi parti, saadet partisi ile bir olmak birlik olmak tekrardan güçlü türkiye cumhuriyeti olmak istiyorum.

    hepimizi kucaklayan, 80 milyonun cumhurbaşkanı olacak muharrem ince.

    ayrıca cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan beyefendinin atamış olduğu yüksek seçim kurulu üyeleri selahattin demirtaş’ın adaylığını onayladığına göre adam demekki terörist değil. bu adama terörist demek cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan beyefendiye ve onun atamış olduğu hakimlere savcılara ve yüksek seçim kurulu üyelerine karşı gelmek demektir.
  • (bkz: yalan haber)
  • oturdugun yerinle dinlediğin için böyle anlamış olabilir misin yoksa aktrollük mü görevin? birleşimden herkesi kucaklayan bir yapıdan bahsediyor sayın özel. bu başlığa gelen arkadaşlara naçizane tavsiyem lütfen aktrol gibi poponuzla dinlemeyiniz.
  • (bkz: yaw he he)
  • yalan haberdir, fakat böyle bir saçmalık olursa muharrem ince ikinci turda %30 zor görür net.boşuna ıslak rüya görmeyin, bu saatten sonra demirtaş'ın içinde bulunduğu bir oluşumun seçim kazanma, hatta %50 gibi bir oran gerektiren seçimi kazanma olasılığı sıfırdır. darılmaca, gücenmece yok gerçekler bunlar!
  • ozgur ozel boyle bir sey soyleyemem o muharrem ince'nin kararidir demistir onu gecelim zaten de, muhalefetin sanki hdp olmadan hem mecliste hem de cb secimlerinde bir sansi varmis gibi konusanlar cok komik oluyor.
    cb secimlerinde millet ittifakinin maksimum oyu en olumlu ankette bile %45 civari. geri kalan %5'i nereden alacak? tabii ki hdp secmeninden.
    parlamento secimlerinde yine millet ittifaki en yuksek %45 civari gosteriliyor ki bu rakam cogunluga yetmiyor. yine hdp ile anlasmak gerekecek. baska care yok. uzlasmaci olacagiz herkesi kapsayacagiz. otekilestirerek, hakaret ederek bir yere varamassin.
  • yapın da o daracık götünüzü ******.
  • linki açıp videoyu izlemeden hüküm vermeyin, zira başlığı açan arkadaş çarpıtmış durumu. seçim günü yaklaştıkça paniğiniz artıyor ki böyle yalan haberlerle milletin aklını çelmeye çalışıyorsunuz. hdp'nin yüzde 10 oyu var ve bu yüzde 10 ikinci turda inceye gidecek arkadaş. bunu bildiğiniz için de, kürt seçmenden size oy moy çıkmayacağını bildiğiniz için de şimdi "bunlar terörist ey iyi parti'li kardeşim. teröristle aynı safta mı yer alacaksın?" diyorsunuz. amacınız ne? tabii ki de iyi parti oylarını kapmak. size hdp'den yüzde 1 oy bile yok. kürtleri maymun gibi oynattınız "çözüm süreci" zırvalarıyla. şimdi sandıkta hesaplaşın bakalım.
  • yaaa arkadaşlar, akp işte buradan vuracak haa. bir siyasi partiye yanaşanı terörist ilan edecek, konuşmayın diyecek vs vs vs.

    fikir özgürlüğüymüş, adaletmiş, sorunu konuşmakmış, çözüm üretecekmiş, kim takar? terörör de, saldır saldır saldır, konuşma, ve yine saldır. olamdı öldür, hapse at, sustur.

    yani eğer bunu yapıp oy alıyorsa siz seçimi kazanıp ne yapacaksınız ki? bu goygoy ile bütün özgürlükleri yok sayıp, bütün sorunları çözmek bir yana, sorunların kendisinden beslenip bir de seçim kazanıyorsa, bırakın kazansın. çünkü böyle bir ülkeden zaten hayır gelmez. siz de kendinizi çok şey yapmayın yani.
hesabın var mı? giriş yap