• araç sahibinden aldığım bilgiye göre sonuç: "avukatlarım aracılığı ile semra hanım ile "tüm zararımın" karşılanmasına ilişkin uzlaşmaya vardık.

    taraflar anlaşmamızda "içeriklerin kaldırılması" ile ilgili madde de yer alıyor. o yüzden buradaki içerik kaldırılmıştır."
  • bu göçükler yetmedi daha büyüğünü yapalım demişler.

    şaka bir yana 10/10 rezalet. böyle işletmelerin peşini bırakmayıp iş yapamaz hale getirmek lazım.
  • (bkz: semra göçük düzeltme)

    adı üstünde, ben esnaf kızı esnafım diye bar bar bağırıyor. keşke kurumsal biryer soruştursaydın. kısır yiyeceğin yere arabanı bırakırsan böyle olur.

    semra da bu galiba.
  • göçük düzeltme ustası oldukları belli,
    güzel ve simetrik göçertmişler.
  • (bkz: türkiye'de iş ahlakının olmaması)

    mekanın kalitesi suriyeli çalıştırmasından belli zaten. 3 kuruş az maaş verecekler diye kayıtsız sigortasız işçi alıyorlar. deliller sağlamsa iyi bir davayla donlarına kadar alırsınız. zaten muhtemelen uzlaşmaya giderler.

    bu arada mekatronik ve kavrama sorunu bu kazayla alakasız. klasik patlak dsg sorunu. eli kulağında patlayacakmış, check-up'ta öğrenilmiş.
  • ülkede ahlak problemi var. biz sürekli tepedekilere kızıyoruz da ayaktan başa kokuşmuş bir toplumun içindeyiz.

    barda adamın ablasına sarkıntılık edip öldürene kadar döverler, güvenip bıraktığın arabayı mahvedip örtbas etmeye çalışırlar, her yerde torpil yaptırmaya çalışırlar, sıra/düzen dinlemezler, insan içinde nasıl davranacağını bilmezler, rüşvet alır/rüşvet verirler.

    bunların hepsi ahlaksızlık olmasına rağmen bizim memlekette tek sıkıntı zina arkadaşlar. oysa sadece yapan kişileri ilgilendiren, onlardan başka kimse giren çıkanın olmadığı bir mevzu.

    ha şöyle de bir durum var bizdeki zina dünya ortalamasının altında değildir.

    edit öneri: türkiye'de meslek odalarının, belediye ve ticaret odalarının ortak şekilde çalışıp böyle yüz kızartıcı ve mesleğe zarar verecek durumlarda ruhsat ve iş yeri açma izinlerinin iptal edilip ruhsat sahibine o sektörden el çektirilmeli. bu kadının yaptığı tüm sanayi esnafına karşı güven eksilten bir mevzu mesela şimdi burayı okuyan herkes sanayiye giderken tedirgin olacak.
  • kafasi karisik ulkede maalesef siradanlasan olaylardan birisi.

    bu ulkede yasamak cidden zor arkadaslar. kahvehane agziyla soylemiyorum bunu. bir tarafta kural kanun dinlemeyen, her turlu alavereyi uckagidi kivrak zeka adi altinda olumlayip sehvetle yapanlar; bir tarafta da isinde gucunde, durust ahlakli yasamaya calisan bir grup. var boyle taraflar. ve gitgide birinci grubun agirligi artiyor.

    klasik bati edebiyati olacak ama, inanin gelismis ulkelerde mikro bazda bunu yapmayi hayal bile edemezler. al araci gece gez, kaza yap, ortbas et, soyleme sakla, yalan soyle, en sonunda mecbur kalinca itiraf et. olur sey degil.

    ulkede yasamaya calisan siradan, isinde gucunde, hilesiz hurdasiz durust bir bireyin isi cok zor.
  • --- spoiler ---

    işyeri sahibi kadın olduğu için güvendim
    --- spoiler ---

    göçük düzeltmeyle kadın arasındaki güven bağlantısını çözemedim. ayrıca böyle küçük işler için aracı teslim etmeyiniz, aracı bırakmanız lazım derlerse çıkın gidin veya randevu alarak başında bekleyebileceğiniz günü seçin.
  • aracınızı tamire bıraktığınızda ruhsatı bırakmamanız için önemli bir nedendir.

    şasi numarası vs. ne lazımsa alsın fotokopisini ruhsatı size versin. kesinlikle ruhsatınızı araçta bırakmayın.
  • sen gel gül gibi baktığın aracı kadın patrona ver. sonra da araç mahvolsun. nitelikli dolandırıcılıktan da yargılanmalı. param yok vs demelerine bakmayın. gerekirse dükkanı satsınlar ödesinler. böylelerini barındırmayacaksın. o suriyeliyide sınır dışı etmek lazım.
hesabın var mı? giriş yap