• efendi filozofumuzun yardımcısı şeref çiçek'i küfür kıyamet iteklemesi yerin dibine sokması hadisesidir. allah'tan maç 3-0 bitti puan kaybı olsaydı bıçaklardı herhalde. kaynak ve görüntüler milliyetsporda.
    edit: vallahi pes. 50 yaşında gayet kibar bir spor adamı bir maç uğruna bilincini yitirmiş biri tarafından derdest ediliyor ama hala bazı taraftar müsveddeleri tarafından olur öyle minvalinde savunuluyor. savundukları da başka takım futbolcusunun boğazına sarılan, küfür etmedik kişi kurum bırakmayan güya spor adamı. vallahi pes!
    son edit: o adamcağız 50 yaşında 50! elli yaşında diyorum elli! sen babacığını düşün o halde! 50 yaşında bir baba takım sporu kisvesi altında rencide ediliyor. hiç mi vicdan kalmadı. bir tane vicdanlı beşiktaşlı demiyor ki "keşke yapmasaymış hoş olmamış" diye. pes!
  • yalan yanlış ve abartılı haberler ile saldıran renklilerin beyanı olan başlıktır.
  • yardımcıların kaderi bu herhalde müfit hoca da az çekmedi terim'den geç sinirlenmeyi sevinirken bile tokatlıyordu garibi. http://www.milliyet.com.tr/…27-skorergaleri/?page=3
  • kimse fatih terim kadar çok yardımcılarını dövmemiştir, futbol fanatiklerinin hoşuna gidebilir adam motive falan filan diye ama yanlıştır, koca adam yahu yazık, ben utandım

    not: elmander
  • işin kötüsü insanlar bunu fabricio agosto ramírez'in instagram hesabında hikâye olarak paylaştığı bir youtube linkinden gördü. fabri'nin kankası olduğunu düşündüğüm ispanyol bir youtuber olan rodrigo fáez'in objektifine de yansımış. videonun 6.ncı dakika 18.nci saniyesinde.

    bir beşiktaş taraftarı olarak çirkin bir görüntü olduğunu düşünüyorum ama hayatımda stada adım atmamış adamım, o psikolojiyi bilmiyorum da. zaten futbol da benim işim değil pek...

    özetle hoşuma gitmeyen ama futbolun gerçeği olan olaylardan biridir.
  • başlık yanlış olmuş. ‘öldürmeye teşebbüs etmesi’ olmalıydı.

    ne darpı yav? geç otur yerine demiş adam. tamer tuna’ya da diyordu bunu. kaç defa yanına geldiği gibi geri gönderdi. hatta sevinmeye bile gelmişti garibim. ona bile müsaade etmedi. kenarda kendisinden başka kimseyi istemiyor hoca.

    kaldı ki bir ayıp varsa ortada şenol hoca çoktan gönlünü almıştır. derbinin ertesi günü, seks sonrası kahvaltısı yapıldı tesislerde. o kahvaltıya bile kalmadan halletmiştir hoca.
  • başlık "şenol güneş'in yardımcısını elindeki bazukayla tehdit ederek domuz bağıyla bağlayıp kerpetenle tırnaklarını sökmesi" olarak açılacakmış ama karakter sınırına takılmış sanırım.

    dünyada en sevmediğiniz, en nefret ettiğiniz insan bile olsa bir kez daha düşünseniz keşke böyle başlıklar açmadan. onlarca kameranın olduğu statta böyle bir şeyin olması ve bunun kameraya yansımaması mümkün mü? neden kendinize böyle şeyler yapıyorsunuz?
  • maç esnasında olur böyle şeyler be kardeşim..
    o kadar da abartmayın..
    herkes stres durumda zaten..
    ne yapacak adam , put gibi mi duracak??
    robot mu la bunlar??
  • türkiye'nin en büyük takımlarının taraftarlarının bu tarz küçük küçük şeylere takılıp kol kola girip birbirlerini teselli ettiğini de gördüm ya heykeli dikilecek adamsın şenol hocam.
hesabın var mı? giriş yap