• hürriyet pazar ekinde yazan gazeteci. ilginç konular üzerine yazması bir yana habere iliştirilen ufacık resminden de görüldüğü üzere en güzel gülen gazeteci kendisi.
  • bugün saçma sapan bir habere imza atan hürriyet gazetesinin 'sosyal medya editörü', yani sözüm ona sosyal medya ile içli dışlı olan birisi.

    nilay dorsa'nın bir tanıdığı tarafından twitter üzerinden tehdit edilmesiyle, aylin aslım vs cihat akbel olayını aynı kefede eritebilmiş derecede bu konuda bilirkişi.

    yersen tabii.
  • oha olaya bak
  • eski adıyla şermin sarıbaş’ın ertuğrul özkök’ün eski sekreteri olduğuna dair haberler ve yazılar internet arşivinden kaldırılmış. ama bazı köşe yazılarında göze çarpıyor.

    hürriyet haftasonu eklerinde ercan arıklı/ertuğrul özkök tarzı dikkat çekici/provokatif başlıklar ve yazılar/röportajlar yapmış.

    hürriyet arşivlerinde yine bölük börçük karşınıza çıkabilir.

    peki şermin terzi tarafı?
    “fatih ticaret lisesi mezuniyetinin ardından istanbul üniversitesi iktisat fakültesi’nde eğitimini sürdüren şermin terzi iş hayatına ilk olarak dima ticaret a.ş’de muhasebe şef yardımcısı olarak 1987 yılında başlangıç yapmıştır.”
    kaynak

    2010 ayşe arman, bir yazısında terzi’den alıntıladığını belirterek “ertuğrul özkök bizi doğurdu!” başlığını altmışlığı vardır.

    2015 tarihli haber;
    “hürriyet gazetesi ‘13’üncü cuma uğursuzluğu‘ başlıklı bir haberde cumhurbaşkanı tayyip erdoğan’lı ‘son akşam yemeği‘ görseli kullandığı gerekçesiyle iki çalışanını kovdu.

    işten çıkarılan gazetecilerin içerik müdürü şermin terzi ve editör aynur yolcu olduğu öğrenildi.”
    kaynak2

    2017 tarihli bomba haber;
    “şişli belediye başkanı hayri inönü'nün kara kutusu olarak görülen; belediye iştiraki kentyol a.ş. genel müdürü hasnun bayram, şişli belediyesi basın danışmanı şermin terzi'yle yaşadığı aşk sonrası kentyol a.ş.'ye yapılan 27 milyon lira bağışı hesabına aktardığı iddia edildi.”
    kaynak3
hesabın var mı? giriş yap