• bol bol pirinç pilavı yenilmeli, ev yapımı beğendik likörü o yoksa ev yapımı herhangi bir likör içilmeli, çukulata yenilerek eski türk filmi seyredilmelidir. kendisine "aşk doktoru" diyen birinden aldığım bu reçete oldukça geçerli olup, derhal bünyeye nüfuz etmektedir.
  • yasanmasi gereken aciyi yasayin. icinizde patlasin. ama hala sevdiginizi dusunuyorsaniz, birakmayin derim ben...
  • aramayin...
    ararsa acmayin...

    mail atmayin...
    mail atarsa merakiniza yenik dusmeden once hemen silin...

    karsilasmayin...
    karsilasirsaniz arkanizi donup kosar adim uzaklasin...

    icmeyin...
    icerseniz, icmeye baslamadan once cuzdaninizdaki para, kredi karti gibi seyleri, saat, kunye gibi para edebilecek seyleri gaziantep isi celik para kasasina kaldirip anahtari yutun -nasil olsa sabah siz ayilinca cikar- her turlu gorsel, isitsel ve dokunsal telekomunikasyon aracini bozun...
  • ayrılmayı o istediyse, zaman zaman onu hala sevip sevmediğinizi anlamak için kedi gibi sırnaşacaktır. hala aşıksanız bunu belli etmeyin. amacına ulaştırmış olursunuz. yapılacak en doğru şey bu şımarık kedinin kafasına bir kova su dökmektir.
  • -aynı is yerinde calısıyorsanız o isten ayrılın. ya da görmeyin, duymayın, konusmayın 3 maymunu oynayın. zira hala seviyorsanız her gün görmeye dayanamaz arar sorarsınız, maymun olursunuz.
  • 'zaten orospuydu' demek sakincalidir. 'nerden biliyorsun' ve 'biliyosun da niye solemedin' gibi cevaplarla karsilasilabilir. ve de tukurdugunu yalama pozisyonuna girme ihtimaline karsi sakincali olabilir.
  • beklemeyin, mesaj atmayacak.
    mesaj atmayın, cevap vermeyecek.
    ağlayın ama geri gelmeyecek..
  • hemen başka sevgili bulmaya kasmayın. alkole de fazla dayamayın. yüzleşin. yüzleşmezseniz senelerce yakanızda soluk alıp verecek zaten. yüzleşin durumunuzla. kendinize zaman tanıyın, bi süre istediğiniz gibi ağlayın, girin depresyona, vurun dibine mutsuzluğun, alemlere dalıp acınızı bastırmaya çalışmayın valla götünüzde patlar sonra. bi süre istediğiniz gibi zırlayın, üzülün, bol bol mutsuz olun. yatın o hastalığa. ohh..misler gibi kalkın sonra ayağa. bi daha da dönüp arkanıza bakmayın.
hesabın var mı? giriş yap