• sevgiliniz varken ki penis dikliginizle* yokkenki* arasindaki acinin kosinusu bize elimizde olan hatiralarin ve acilarin degerini verir.

    gorelim;

    cos(svpd-sypd) ==> cos(90-0)==> cos90= 0

    buradaki degiskenlere bakarak su sonuc cikartilabilir. penisinizi 90 derceden fazla dikmiyor ve kiz arkadsinizin ardindan boynu bukuk bir penisle dolasiyorsaniz aciniz biran evvel bitecek ve yeni asklara yelken acacaksiniz demektir.

    not:
    svpd= sevgili varken penis dikligi
    sypd= sevgili yokken penis dikligi
    nypd= new york polis department

    not 2: ben kaldirinca gobegime degiyor diyenler icin hesaplanmis standart sapmalarimiz icin lutfen gold uyelik aliniz.
  • (bkz: imkansiz olay)
  • alışverişe çıkın; bir gün içinde 10 mekan ya da bir saat içinde 5 mekan gezin. balçovadaysanız her mekan arası (palmiye, agora, kipa, migros...) uzaklık saatte 10 km hızla hemen kapanır merak etmeyin. her giysi mağazasında yeni ürünleri çıkarın giyin çıkarın... indirimleri, eşantiyonları, torbaları, maxipuanları, axesspuanları vs. toplayın. fiyatları takside böldürün ya da eve gidince kafanızı duvarlara çarpın.
  • üstel veya logaritmik olarak azalan** ve x değişkeni sonsuza giderken sıfıra yakınsayan bir fonksiyon ele alalım, örneğin e^(-x) veya 1/lnx.

    şimdi sevgiliyi unutma konusuna gelelim: x değişkeni zamanı temsil ediyor olsun, f(x) ise sevgilinin zihinde kapladığı yeri. tabi efendim gönül ister ki f(x) fonksiyonu e^(-x) gibi monoton azalan*, türevlenebilir*, şık şıkırdam bir fonksiyon olsun. ama yooo, gerçek hayat o kadar kolay değil ne yazık ki. malesef f(x) fonksiyonu x ekseni üzerinde bazı noktalarda, dış uyaranlara****** bağlı olarak çeşitli atlamalar yapacak ve bu şık şıkırdam sevimli özelliklerini yitirecek; en iyi ihtimalle parçalı türevlenebilir* bir fonksiyona dönüşecektir. bu durum fonksiyonun sıfıra yakınsama süresini uzattıkça uzatacak, sürüm sürüm süründürecektir.

    tanım: sevgilinin zihinde kapladığı yeri monoton azalan ve zaman geçtikçe sıfıra yakınsayan bir fonksiyon haline getirmeye yarayan yöntemler.
  • simdi sevgiliniz sonsuz, siz de 0siniz diyelim. aradaki sevginin carpiminin limitini almak isterseniz l'hospital kullanamazsiniz. ne yapiyoru; hemen ufak bir islem ile sevgiliyi ters cevirip 1/sonsuz haline getiriyorsunuz ve paydaya atiyorsunuz. ne oldu sonuc? sevgilinin degeri 0. aslinda bu kadar kolay.
  • sevgiliye x derseniz siz de mesela x^2 olun. yine (x^2)/x seklinde bir limit alin x->0'a gidecek sekilde. ilk basta tabi yine bi belirsizlik, bir mutsuzluk var. hemen turev aliyoruz hop. sevgilinin turevi 1'e geldi. artik onu yazsaniz da yazmasaniz da bi onemi yok. etkisiz eleman.
  • +1 yeni sevgili.. en kolay ve hızlı yöntemidir..
  • daha güzeli ile güzelliğini sadeleştirin*****
hesabın var mı? giriş yap