• vice'ı kuran iki kişiden biri, ilginç bir şekilde ortağı da (yanılmıyorsam) filistinli bir müslüman.
    şu videoda tüm süreci güzel kafası ve güzel konuğuyla (bkz: spike jonze) birlikte anlatıyor güzelcene:

    3 bölümlü playlist http://www.youtube.com/…&index=1&feature=plpp_video

    (bkz: ukte)
  • vice'ın kurucusudur. kanadalıdır. delikanlı bir political correctnessçıdır. bu işin takvasını yapar modasını değil.

    adam düz ingiliz edebiyat ve siyaset bölümü mezunu. kanada'nın sesi diye kanal kuruyorlar bu sonra bizim bildiğimiz vice oluyor. vice izleyenler bilir, diğer haber içerikleri gibi değildir bir şeyler farklıdır. öncellikle dünyanın her yerinde asgari bürokrasi, azami 21.yy yaratıcılığını sağlarlar. muhabir ağı geniştir. üstelik vice diğerleri gibi haber yığıması yapmaz. en önemli konuları, en değişik konuları seçer en güzel şekilde eleştirir yansıtır.

    şuan izledğimiz birçok kanal ajanstan çıkma her haberi yığılama sunuyor. sonra sizde ayakkabı kutuları ile yakalanan bakan oğullarını iplemiyorsunuz. bilimsel tanımı var hatta: narcotazing dysfunction.

    vice'ın hem istanbulda hem hakkaride çektiklerini izledim, haberlere baktığım görüş değişti.çünkü aynı olayları, aynı şehirleri bizim kanalda izlediğimde o kadar sıkılıyorum ki, olayların beni ilgilendirmemesini istiyorum.

    shane abiye gelirsek, bi kere sibiryada ki kuzey kore çalışma kampına* gitmişti. çok güzel yolculuktu. keşke bizde seninle haber yapsak be shane smith. burada aksiyonun kralı var.

    bir sözü vardır: "ı have been in the most fucked up places in the world...twice."
  • sanırım 2009 civarı çektiği bir kuzey kore belgeseli var ki, canım sıkıldıkça açar açar izlerim. her izleyişimde 3 ya da 4 ay sonra belki yeni bir turist görecek çaycı kız gelir aklıma.
hesabın var mı? giriş yap