• tavuklar firarda'nın * üreticileri tarafından üretilen dizi film koyun shaunun büyük şehir macerasını içeren stop motion animasyon.
    fragmanı
    kolay her düzeyden insanın bir kez izleyebileceği düzeyde bir animasyon. konuşma yok sadece yazıların türkçe seslendirmesi var.
    içinde; eliza doolittle tarafından seslendirilen big city diye hoş bir parça da var.

    başrol oyuncuları koyun shaun , köpek bitzer ve çiftçi olarak özetlenmiş.

    konusuna gelince; zeki koyun shaunun dinlenme sevdası sonucunda gelişen olayların çiftçiyi büyük şehre sürüklemesi ve geri de kalan koyunların aç kalınca buldukları çözüm yolu hakkında.
  • küçüklerin anlayamayacağı mükemmel detaylar barındıran, ince esprilere sahip harika animasyon.
  • hem stop motion hemde diyalogsuz olan çok güzel animasyon. film o kadar eğlenceli ki, bu ekibin yaptığı diğer yapımları izlemek isteyeceksiniz. sevenler kısa bölümleri olan filmin, asıl dizisini izleyebilir. * chicken run, the curse of the were-rabbit, wallace & gromit'i izlemediyseniz izleyin.
  • bi çok kere sıkılmadan izleyip, farklı ayrıntılar yakalayabileceğiniz animasyon filmi. eğlencelik.
  • eğlenerek izlediğim animasyon film. sıkıcı geçen hiçbir sahne olmadı ve filmdeki ayrıntılara bayıldım. diyalogsuz oluşu hiçbir şey kaybettirmiyor. izleyin, eğlenin.
  • gayet başarılı ve özgün esprileriyle akılda kalıcı; aksiyonun başladığı andan sonuna kadar hiç sarkmayan ve eğlencenin dur durak bilmediği bir stop motionanimasyon film.
  • ince esprilerin hangibirini yazayim aklima geldikce editlerim ama asil yazmak istedigim turk'e benzeyen animal containment elemanimiz bir sahnede yakaladigi kopegi kafese koyarken 'gir lan iceriye' diyor turkce. yapimci filmde londra melt potundaki 72 milletten insani adilane temsil ettirirken bizim payimiza yine bir kabasabalik yine bir medeniyetten nasipsizlik dusmus. en azili turk dusmani ya da turkiye asigi bir ingiliz'in gir lan iceri dedirtecek kadar turkce bilmesine imkan yok; yapim ekibinde calisan bir turk'un isguzarligi olabilir.
  • çok iyi çok profesyonel. adamlar 1 saat boyunca cümle kurmadan diyalog anlatmış.

    konu güzel, bazı yerlerde bazı esprilere çok güldüm. ve özellikle cümle kurmadan bize olayları beden diliyle anlatmayı başarmış adamlar.

    perfetto 10 üzerinden 8 verdim. ve bence bu filmi tavuklar firarda'dan daha çok sevdim.
hesabın var mı? giriş yap