• victoria's secret'ın vücut kremini gün itibarıyla denediğim; kokudan kendi kendimin başını döndüren krem.
    daha önce hep zencefil özlü kremler kullanırdım.
    ilk kez bu ürünü aldım.
    kokusu tarifsiz. vanilya gibi şeker, ama egzotik bir tarafı da var. çok hafif, belli belirsiz bir koku. ama baş döndürücü ve sürekli hafif hafif burnunuza geliyor.
    kremin rengi açık sarı ya da fildişi.
    dudak parlatıcı ve saç ürünlerini de bulduğum yerde deneyeceğim.
    afrika'da yemeklerde bile kullanılıyormuş.
    nijerya'da ise sinüzit tedavisinde!
    yeni aşkım.
    memnun kalacağınıza emin olduğum kokunun sahibi...
    bir ürününü üzerinde shea butter gördüğünüz anda kapın derim.
  • bildiğiniz karite yağıdır. artistik isim bulmuşlar o kadar. toplayanı, üreteni satanı kim varsa karite der. daha shea butter ağzı yapanı görmedim duymadım.
  • sedef rahatsızlığı için iyi gelen, nemlendirici ve yumuşatıcı etkiyi doruklara çıkaran nimet.

    (kişisel not: ben bir de bu tarz yağların yemeklere katılıp katılmayacağı konusunu çok merak etmişimdir hep. ama düz mantık gidersek makine yağı da buna dahil oluyor. o zaman olmuyor. bilemedim.)
  • doa kozmetikten 10 liraya alınabilecek harika yağ. tıraş sonrası cildime kullanıyorum, kız kardeşim hediye etmişti sonrasında vazgeçilmezim oldu. geçen bir avm de gezerken locitan diye bir mağazada varmış 115 lira istediler, neden bu kadar pahalı doa kozmetikte 10 lira dedim sahte olduğunu söyledi satışçı kız. hayır yağ aynı yağ kullanmasam inanacağım ama neyse sonra doa yı aradım sırf meraktan, dedim sizde neden bu kadar ucuz, onlarda tedarik fiyatı bu afrikada kilosu 15 dolar, bizde bu fiyata satıyoruz dediler takdir ettim. birde oradaki beyefendinin bir ricası vardı, bu yağın vazelinin en doğal alternatifi olduğunu söyledi, oldukça besleyici cilt problemlerinde faydalı bir yağ ama fazla bilinmiyor dedi, kısmet bu güneymiş bu vesileyle yazayım istedim.
  • bu adrestenulaşacağınız kremimsi yağ. faydaları ve mucizevi sonuçları için siteyi baştan sona bir inceleyin.

    bu sitenin tek bir zararı var; bu siteyi keşfetmeden önce markalı ürünlere verdiğiniz onca para sonrası kalan fuckılmışlık hissi.

    zararın neresinden dönsen kardır mantığıyla hareket eder ve milyonbinkere tavsiye ederim bizzat kullanıcısı olarak.
  • kiymetlim olan yağ..

    tirnak kuruluğundan muzdarip sahsima; manikür pedikur yaptirmiscasina bir görüntü kazandirmistir..harikadır. tavsiye edilir efendim cümle âleme.
  • elimdeki nasırlar için aldığım yağ, kullandıktan sonra bebek poposu gibi oluyor eller. nasır üzerinde yumuşatıı bir etkisi oldu ayrıca ayağımın üst kısmındaki egzama için de kullanmaya başladım. umarım orada da işe yarar. nasır ve egzamayı geçirirse kafama sürüp saç çıkartıcı etkisi olup olmadığını da deneyeceğim.

    bir de burada yazılanlar size doa kozmetik virali gibi gelebilir fakat en uygun fiyat kesinlikle orada. boşuna dünyanın parasını ödemeye gerek yok ama para da seçim de sizin sonuçta.
  • vaseline gel'e ait olanı cok iyidir.
  • shea butter'ın mucidi l'occitane dahil pek çok ürün kullanmış biri olarak kesinlikle bu işte en iyisi cyrene marka olanıdır dediğim mucize ürün. beyaz tenli biri olarak bronzlaşmak uğruna yanıp, kızarıp, medical merhem kullanıp kolay kolay iyileşemeyen ben her güneşlenme sonrası cyrene shea butter kullanarak acısız sızısız bronzlaştım. bittikçe yenisini stokluyorum. inanılmaz bir şey.
  • mosyo l'occitane bu yagi bulmus olabilir ama afrika'da bulmustur en fazla. oradan getiriyordur. afrika diyarlarinda kadinlarin surekli kullandigi bir yag bu. kosele gibi derilerine bazen yetmekte bazen yetmemektedir. ben de kullaniyorum bir suredir bebek gibi oldum. butun sivrisinekler de benden vazgecti. faydalari bitmek bilmez bir yag.
hesabın var mı? giriş yap