• zaman kazanmayı abartan insanın yapabileceği bir eylemdir anca. pisuvar başında diş fırçalamanın bir üst modelidir.

    yurtta karşılaştım ben bu insanla, hoş zaten bu eylemle yurttan başka nerede karşılaşırsınız bilemem. klozete oturmuş bombaları patlatırken bir de ne duyayım yan kabinden diş fırçalama sesleri geliyor, midem bulandı şerefsizim. yani fiziksel olarak engel olmayabilir, ciddi anlamda vakit de kazandırıyor olabilir ama kardeşim elma ile armutu karıştırmamak gerekir. madem öyle o zaman al bir yemek tepsisi, koy tabağı tuzu ekmeği içeceği üzerine, klozete öyle gir. hem yeterince hızlı sindirirsen ilk lokmaları da arada sıçıverirsin.

    işin daha vahimi ben bunu odaya döndüğümde 2 kişiye anlattım ve biri mantıklı bulup bundan böyle uygulayacağını söyledi. acaba ben mi fazla hassasım yada anormalim bilemedim, çok yalnız hissettim kendimi. ama yuh ya bir yandan sıçıp bir yandan diş fırçalanmaz ki?!
  • tabii simdi sicarken deyince kotu duruyo* ama valla benim gibi uykusu pek tatli, sabah daha ne kadar gec kalkabilirim acaba diyerek 2 dakikanin hesabini yapanlar icin super eylem(mis). dis fircalamak aklima gelmemisti de, ben de klozette otururken, o gun pespaye sekilde evden cikmaya karar vermissem, bir yandan saclarimi tarayip, elimde aynayla sekle falan sokuyorum misal, vakit kazaniyorum. lutfen su an beni oyle hayal etmeyin, ama napayim gizli sakli yok :/

    i <3 uykuuu
hesabın var mı? giriş yap