• istemi harta isimli bir adamcığın istemidir. tam olarak şöyle

    köpekleri akhisar belediyesi'ne toplatmıştır. belediye çalışanlarına da emirler yağdırmıştır.

    köpekler, videoda görüldüğü gibi kendi aralarında, kendi dilleriyle iletişim kurmaktalar. ne adama havlıyorlar ne de peşindeler, saldırı filan da yok.

    adamın hayvan nefretinden ali ayağı titriyor. konuşmaları aşırı hastalıklı. köpeklerin terör örgütü kurmuş olmasından filan bahsediyor. köpekleri terör örgütü kurmakla suçluyor, pkk örneği filan veriyor. anlatırken eror verdim.

    (bkz: sokak teröristi köpekler)

    (bkz: ağır ruh hastalığı)

    ek: eskiden içinden konuşurdu psikopatlar ve artık yeterince kendilerini arkalayacak arkadaş bulabildikleri için içlerindeki korkunç nefreti gizleme gereği bile duymuyor, üzerine bir de kamuya açık videolar çekebiliyorlar.

    sözlükte de yandaşları var. videoyu izlemeden "adam haklı beyler" diyerek başlıyor yazmaya. mesaj kutum, hakaret ve bedduayla dolu. "dilerim, sen ve yakınların köpekler tarafından parçalanırsınız" diyen de oldu, üstelik şahsın hayvan nefreti karşısında sadece "yazıklar olsun" dediğim için.

    içinizdeki nefret yok edecek dünyayı ve bunun en güzel yanı da o dünyanın içinde sizin de bulunacak olmanız!
  • hayvan olmaman
  • o köpeklerden biri kaba etinden bir parça koparsa üzülmeyeceğim kişinin zırvası.

    edit: yorumu geri zekalıca bulup köpekleri beslediğini söyleyip saldırılarından bahseden zat araştırmalıdır ki sokaklardaki bu kadar köpek varken neden sadece münferit saldırı haberleri çıkıyor.

    yolda yalnız yürüyen bir kadın gördüğünde ve ortamın güvensiz olduğunu hisseden köpeklerin de kadın güvenli bir noktaya ulaşana kadar koruması örnekleri de var.

    belki bu örneği de düşünüp söylediğinin ne kadar geri zekalıca olduğunu idrak edebilir.
  • en'am suresi/38: "yeryüzünde yürüyen hayvanlar ve gökyüzünde iki kanadıyla uçan kuşlardan ne varsa hepsi sizin gibi topluluklardır. biz kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık. nihayet (hepsi) toplanıp rablerinin huzuruna getirileceklerdir."
  • ınsan olman yetmez mi? ama tabii insan olmanin ne demek oldugunu anlayacak bilinc gelisimini sagladiysan. ama iste fiziksel olarak dogadan evrilen vahsi hayvan olan insan, yeterli bilinc gelisimini gosteremediyse kendi turu ve diger turler icin buyuk tehlike. ınsan dusunen bir hayvandir. eger insan dusunerek bilincini gelistirmediyse sokaktaki kopekten kendini ustun gorup de onun yasam hakkini almayi dusunmesi tamamen vahsilikten kalma hala bilinc evriminde cok geride kaldigini gosteren kendi adina da cok uzucu bir belirtidir. buyuk guc buyuk sorumluluktur. dunyadaki egemen irk insan oldugu icin sadece kendisinin degil diger turlerin de sorumlulugunu almistir.
  • aynısını senin anana babana yapsalar hoşuna gider mi
  • bunu söyleyen aşağılıktan daha değerli bir "can" taşıyor olması bence gayet yeterli bir sebep.
  • ancak şöyle bir sebep sunulursa ikna olan türden bir oksijen israfı beyanı.
  • iyi bir insan olmak mesela.

    edit:
    evet, insan olmak degil 'iyi bir insan olmak'.
    insan dedigin aslinda canavardir.
  • çünkü sokak köpekleri olmazsa, sokaklarda vahşi çakallar gezer. o çok övünülen köpeksiz abd sokaklarında yaşanan şey budur. isteyen şikago çakalları adı altında arama yapabilir.
hesabın var mı? giriş yap