• 2009 en iyi multivitamin ödülünü kazanan, kişinin günlük her bir ihtiyacını karşılar.

    http://www.solgar.com.tr/…db-4ab6-8e02-807a445df06f
  • hayatımda türlü türlü hap yuttum ama böylesi ile ilk defa karşılaşıyorum. bu ne büyük ve yutulmaz tablet ulan! 1000 mg'lık antibiyotikler bile bundan çok daha kolay yutuluyor. bir hap yutayım derken az daha gerçekten hapı yutuyordum.
  • 2009 yılının en iyi multivitamini diye bu ürünü türkiye'den almaya karar verdiyseniz, avrupa da dahil gözüküyor, iki kere düşünmeniz gereken solgar ürünü.

    haftanın üç günü spor yapan biri olarak gnc megamen yerine, kimi forumlarda gnc ürününün kıytırık ve gavurun değişiyle junk olduğunu çok duymamdan ötürü, bu ürüne geçmeye karar verdim. okuduğum yorumlarda içeriği çok güçlü olduğundan tek doz kullanmayı planlıyordum ancak amerikan pazarında satılan omnium ile ülkemizde satılan ürün arasında içerik olarak büyük farklılıklar olduğundan bu şekilde kullanmanın gereksiz olduğu izlenimine kapıldım.

    solgar'ın ücretsiz danışma hattını arayıp bu farklılığı dile getirdiğimde amerikan fda'ya kıyasla ürünün sağlık bakanlığının filtrelemesine göre formülüzasyonunun değiştiği bilgisini aldım. an itibariyle gümrüklemesinin nasıl olacağını pek bilmemekle birlikte amazon üzerinden bu ürünü edinmeyi düşünüyorum çünkü 60lık olan tableti 90 tl* ki madem söz konusu böyle de bir içeriksel değişiklik var, fiyatı pek de hak etmiyor benim gözümde. istediğiniz kadar üzüm çekirdeğinden hapları renklendirin. evin altında malatya pazarı var arkadaş zaten organik üzüm kurusu yiyoruz, kimi kandırıyorsunuz. * eğer amazon üzerinden başarılı olamazsam da solgar vm 2000 güzel bir alternatif olabilir gibi gözüküyor.

    türkiye, ingiltere ve amerikan pazarında satılan omniumlar arasındaki farklar için;

    http://solgar.com.tr/urun/omnium/2065

    http://www.solgar.co.uk/…rich-multiple-vitamin-.htm

    http://www.solgar.com/pub/supplement/2065.pdf

    edit: amazon'dan işine hiç girmedim çünkü bir kaç forumda, arasında yabancı olmak üzere, türkiye'ye sipariş edilen gıda takviye ürünlerinin sağlık bakanlığınca denetlendiğini okumamdan dolayı sipariş vermeye çekindim.
  • vitamin b12, selenyum, bor, vitamin k, biotin gibi içerikleri şişenin etiketini köşesinden ayırınca ikinci sayfada görünen gıda takviyesi.
  • baya iyi bence.

    çok daha dinç ve enerjik hissediyorum mutlaka sürekli olarak bir boğaz enfeksiyonu veya enfeksiyon başlangıcı geçiren biri olarak 3 aydır neredeyse tık yok.

    çok su içiyorum bir şey olacak diye ama ben faydasını gördüm.
hesabın var mı? giriş yap