• - bazı fıtratı bozukların pişkinlikte sınır tanımadığı.
  • (bkz: tekme)
    (bkz: tokat)
  • başbakanı pretosto etme cesareti gösteren madencilerin israil dölü, olduğunu,
    başbakanın evde çoluk- çocuğunu dayaktan kırıp geçirdiğini,
    yusuf'un çifte atabildiğini,
    fakirlerin ölmek zorunda olduğunu,
    ölümün fıtratımızda olduğunu,
    öğrendik.
    saygılarımızla.
    tanım: 15 puanlık iş hukuku tek ders sınavı sorusu.
  • aslında toplumun ne kadar çok ayrıştırıldığını öğretti. 28 yaşındayım ve bazı seçimleri bazı başbakanları gördüm bugüne dek. sabaha kadar süren seçim gecelerinde hangi parti hangi şehri kazanmış ya da kim başbakan olacak halen hatırladım. ecevit başbakan olduğunda ya da batı basınınca "*" başlığı atıldığında kendimi bilir yaştaydım. bir fotoğraf vardı geçenlerde gördüm. ecevit, demirel, inönü, perinçek, çiller, mesut yılmaz hepsi aynı karede. trt de yapılan bir programdı galiba. marmara depremini 1999 yılında dibine kadar yaşamış biriyim. eskiden böylesine ayrılık yoktu. bu facia iyice perçinledi bunu bende. artık onlar ve bizler varmış gibiyiz. her fırsatta birbirlerinin yanlışlarını ortaya çıkarmak için can atan, birbirlerini hiç hazzetmeyen ve uzal kalmayı tercih eden iki fraksiyon.

    bana bunu tekrar gösterdi bu facia.
  • ekşisözlüğün azınlıktan öteye gidemeyeceğini..

    bir buraya bakıyorum bir de halka.. sözlükte ölenlerden ziyade hükümete karşı açılmış başlıklar var. işlerinden olan insanlara dair bir kaç yazıdan öteye giden bir şey yok. kimse babasız kalan cocuklardan, oğlunu kaybeden anneden bahsetmiyor. ama sorsan soma için bilgisayar başında ağlayarak entry giriyor, en çok o üzülüyor, kahroluyor..

    halk ise siyasetten uzak bir şekilde ölen insanlara ağlıyor, onların ardından dualar ediyor, geride kalan ailelere yardımcı olma gayretinde bir şeyler yapmaya çalışıyor.

    sözlüğün değersizliğini anlıyorsunuz değil mi? burada kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.. madencilerle dalga geçen fransızları savunup, hükümeti eleştirenlerden ne beklenirki.
  • "nükleer santrale karşı çıkmanın cahillikten değil somut gerçeklikten kaynaklandığını" şeklinde yanıtlanmıştır.
  • gereksiz bir soru cümlesi. gereksiz olması anlamsız olduğu anlamına gelmiyor tabii. yaşanan olayları algılamakta güçlük çeken yahut algılamak istemeyen zihniyet var olduğu sürece bu tarz sorular laçkalaşıyor.

    yıllardır süregelen tarihin tekerrür etmesi olayında sadece oyuncuların değiştiğini, senaryonun ise her daim aynı olduğunu tekrardan kanıtladı. yanıltmadı, yamultmaya devam etti.
hesabın var mı? giriş yap