• an gün ve yıl itibariyle 23 tlye alınabilecek damla kulaklık.
  • harika bir kulaklıktır. bilgisayarımda film izlemek için kullanıyordum. ayağıma takıldı ve kablosu koptu. şu anda kararsızım yine aynısını mı alsam yada sony mdr-ex300sl mi diye ikisinin arasında kaldım.
  • piyasadan yavaş yavaş kalkan senelerdir 5 6 tanesini katlettiğim performans/fiyat kulaklığı.

    piyasadan kalkışını betimlemek gerekirse geçtiğimiz günlerde teknosa'da varlığından haberdar olup 7 tane sipariş vermeme karşın sadece 3 adet gelmiş ve sitedeki stoklarda tükenmiş görünmektedir ): .
  • sony'nin ne bok yemeye üretimini durdurduğunu anlamadığım güzide kulaklık.

    ilkini 13 sene önce almıştım ben bunun, o günden bu yana bundan ve kutulu, gri renkli kardeşi mdr-e828lp'den toplamda rahat 10 tane harcamışımdır. neyse geçen yine lâzım oldu, gideyim alayım dedim bir tane biradere, bir tane kendime, yok. hiçbir yerde yok, teknomarketler, tahtakale'deki toptancılar, sony bayileri... geldim baktım üretimi durdurulmuş, acayip moralim bozuldu. bugün gezinirken cağaloğlu'nda bir kırtasiyede gördüm, hemen üç tane alıp kaçtım. biraz daha var, önümüzdeki günlerde daha da stoklayabilirim, bilemiyorum.

    sikim sikim, bok gibi sesli kulaklıklar 30-40 liradan başlıyor, bunun performansındaki kulaklık, kabaca 60 lira ve üstü. herhâlde piyasa şartları insanları daha uyduruk kulaklıklara daha fazla ödemeye alıştırdığı için sony de bu fiyat-performans canavarının üretimini durdurmuş. senin amına koyayım kapitalizm! iphone'un sikindirik (earpods idi sanırım) kulaklığının 90 liraya satıldığı yerde bu canavarın 18 liralık fiyatı sony'yi kesmedi sanırım.
  • keşke zamanında 9-10 tane stoklasaydım. yok lan piyasada doğru düzgün kulaklık yok. 100 tl'den başlayan kulak içi kulaklıkları saymıyorum. sennheiser'ın mx 80'ini denedim, millet öve öve bitirememiş, sony'nin e820'sini denedim yok arkadaş yok ikisi de bok gibi. adamlar ses kalitesi süper çok net falan yazmışlar yorumlara, arkadaş benim kulağımda mı sorun var anlamadım. o kulaklıklar 20 liraysa bunun 200 lira falan olması lazım heralde. zamanında e804 vardı kullandığım, o bozuldu şu an bunu kullanıyorum. ikisi de süperdi ama bunda da sol kulaklıkta hafif ses kaybı var ben gittim giderim diyor inceden. bu da bozulunca ne bok yiyeceğim gerçekten bilmiyorum.
  • yıl 2014, son stokları teknosa adapazarı (tahminim 5 adet), eskişehir (3 tane de burada) mağazalarında bulunabilecek kulaklık. harika bas/tiz bir o kadar da fiyat/performans oranına sahip.

    kıymetini ancak kullananların bilebileceği bir ürün.

    (bkz: hayvan gibi kullanılırken tedavülden kalkan ürün)

    not: son ürünlerden iki üç tane de ben stokladım. ürün paketleri iptal durumda. teknosa, bunlardan kurtulduğu için teşekkür edecekti az kaldı. :)
  • performansından çok memnun kaldığım kulaklık.

    bende piyasada bulamadım, istanbulu içi satan bir yer varsa userler mesaj kutusunu yeşillendirebilir.
  • 12 sene önce almıştım ilk kez. sene 2017 300 tl bayılmadan bu sesi duymak imkansız. hayır ne bok yemeye üretimi durdu anlamadım gitti.
  • 9 senedir kullandığım kulaklığımı an itibariyle soldan ses vermeyi kesmiştir. canım benim seni çok özleyeceğim.
hesabın var mı? giriş yap