• xperia m5 ile tanıtılan. 6" ekrana sahip. ön ve arkada exmor rs 13 mp led flashlı kamera bulunan telefon.

    2930 mah pil. 6 inç full hd ıps (1920 x 1080 piksel) ekran. 2 gb ram. 1.7 ghz 8 çekirdekli işlemci (mt). özellikle ince çerçeveleri ile çok şık duran telefon. almak için beklemekteyiz.

    http://www.sonymobile.com/…es/xperia-c5-ultra/#tabs
  • bugün elime geçen nexus 4 ten sonra ki kocaman telefonum. 4,7" likten 6" lik bir telefona geçince "oha olm hayvan gibi" "şimdi ben bunu nasıl taşıyacağım" falan gibi düşüncelere sevk etti. fakat kurcalamaya başlayalı 1 saat olduktan sonra eski telefonumu elime alınca ufacık, eski püskü, dandik, takoz gibi geldi. gerçekten bu beyindeki uyumluluk bölümüm çok gelişmiş olmalı. hemen uyum sağladım. eğer eliniz iriceyse (benim gibi 1,87 boyunuz falan varsa tabi) cihaz elinize tam oturuyor. kavrama olayı iyi. malzeme plastik ama sağlam. şarj konusu için daha erken. eski telefonumda özleyeceğim tek özelliği android sürümlerini ilk elden alıyor olmasıydı. şimdiden sürüm konusunda 2-3 adım gerideyim. bakalım zaman ne gösterecek.
  • samsung s4 sonrası bünyeme ilaç gibi gelen telefon. büyük ekranı, uzun giden pil süresi, canavar ön kamerası ile beğenimi kazandı. umarım ileride güncelleme konusunda da sıkıntı yaratmaz.
  • siparişini verdiğim telefon. 2 yada 3 güne elimde olacakmış, gelince size anlatırım nedir ne değildir.
  • kendisinden haberim olmadığı için gidip xperia z3+ aldığım güzel telefondur. lumia1520den geçilecek güzel bir telefonmuş ulan, z3+ oyuncak gibi geliyor bana

    üzerine gereken parayı veririm ben diyenler için 1 aylık z3+ ile takas edebilirim. kutu fatura kvk garantisi falan var hep
  • la oğlum o kadar şiy yazmışsınız, bi fiyatını yazmamışsınız.

    sonuç olarak anahtar teslim: 1.390 tl ye satılan telefon(tabi 1.300tl ye kadar bulunabildiğini de yazmışlar donanımhaberde).
  • birkaç gündür incelemeye aldığım, hanıma almayı düşündüğüm telefon. yeni çıktığı için hakkında pek fazla yorum bulamıyorum. xperia z kullanıcısı olarak sony manyaklığı var zaten ben de, hanımın çok fazla telefon manyaklığı olmadığı için her türlü işini görür. tek derdi foto falan çekmek zaten. alan, kullanan arkadaşlar " al geç kardeşim, takma gerisini kafaya" şeklinde yeşillendirirse acayip mutlu olurum. g4 ile bunun arasında kaldım ama g4 biraz daha erkek telefonu gibi gibi...
  • telefon dün geldi dünden beri kullanıyorum herşey çok güzel gözüküyor telefonun büyüklüğü dışında. samsung s2 kullanıcısıydım ordan direk bu kadar büyük bir telefona geçiş yaptım ve sim kart taktığım için değişim kabul etmiyorlar. almayı düşünenler mutlaka bir yerlerde gitsin incelesinler telefonu.
  • son aldığı güncelleme ile birlikte batarya performansında ciddi iyileşmeler olan telefon. yurtdışında çıkan güncellemenin de 1 gün sonra indirilebilir olması dikkat çekici. sony umarım güncelleme konusunda böyle gider de üzmez bizi.
  • kameranın geç açılması ve şarjın geç dolması dışında net bir sorunla karşılaşmadım henüz. kamera yazılımla çözülebilecek bir sorun gibi duruyor. şarjın yavaş dolması sorunu da şarj aletinin güçsüzlüğündenmiş daha yüksek amperli bir şarj aleti çözer sorunu diyorlar.
hesabın var mı? giriş yap