• sony'nin xperia serisini yeni çıkacak olan versiyonu.

    z4 bekliyorduk fakat z3'ü güncelleyip piyasaya sürmeyi uygun gördüler herhalde. uygun bir vakitte detaylı bir karşılaştırmasını yaparım fakat ürünün resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
  • isimlendirme iphonevari gibi gözükse de doğru hamle, bir önceki serinin üstü değil biraz daha iyisi olduğunu vurguluyor.
  • sony'nin tasarımda nirvanaya ulaştığı model olmuştur. yenilik yok diyenler de siktirsin gitsin kumda gülle oynasın. incelen ve hafifleyen hacim, yeni nesil 64bit 8 çekirdek işlemci, geniş açılı 5mp ön kamera, alüminyum çerçeve, kapaksız şarj girişi bunlar yenilik değildi de ne amk.

    bir nebze küçülen batarya efsanevi ekran süresini olumsuz etkilemeyecektir. çünkü s810 un hem saat hızı düşük hem de 4+4 çalışmaya prensibi var. yuk olmadigi muddetce sadece 4 cekirdek calisacak. hatta z3 den bile daha iyi bir batarya ömrü sunabilir. ayrıca gene s810 ile gelen hızlı şarj olma özelliği de büyük artı.

    açıkçasi biran önce sahip olmak için sabırsızlanıyorum. yaklasik 2 yıldır kullandığım nexus5 in 2.5 saat ekran suresi sinir harbi yaşatıyor.

    maalesef piyasa baskısı nedeniyle zannediyorum ki son omnibalance tasarıma sahip z telefon olacak. zaten bu tasarim ancak bu kadar ileri tasinabilirdi. artık hiçbir eksiği kalmadı kasanın. incelik harika, şarj yuvası açık, çerçeve metal... yalniz bu telefonu satın almayın! bugün herkesin elinde samsung yerine sony olsaydı ayrıcalığı olmazdı.
  • çıkar amına kodumun sony'si çıkar. hayatımda ilk defa bir akıllı telefon aldım geçen yaz. xperia z2. daha yeniliğinin hevesi geçmeden z3'ü duyurdu bu herifler. şimdi de bu. ulan bu bana yapılır mı be? kırk yılın başı piyasadaki en yeni telefonu kullandık, onun da bir senede ağzına sıçtınız.

    şaka bir yana güzel alet yalnız. yıllar yılı ipod touch ve ipad ile ios kullanmışlığın verdiği bıkkınlıkla android almaya karar vermiştim. iyi ki seçimimi bu canavardan yana yapmışım. hiç pişman olmadım sağolsun. büyük abisi de eminim öyle olacaktır.
  • rakibi olarak geleceği samsun galaxy s6 ve lg g4 arasında gözüme çarpan ilk farkı, ana kamerasının diyafram açıklığı oldu.

    s6'da 1.9, g4'te 1.8' kadar çekilen diyafram açıklığı z3+'ta 2.0 .

    12800 gibi über iso değerlerine sahip olarak gelse de çoğu zaman 800'den sonrası çöp olduğu için şahsen ben daha açık bir diyafram aralığını tercih ederim; böylece düşük ışıkta daha az gürültü ile fotoğraf çekme şansım olur.

    bence rakiplerine kıyasla biraz eksik olmuş bu yönü ile.
  • japonya'da çıkan aynı telefona z4 diyip dünyada satılanına z3+ demek mantıksızlığın dibidir. yeni flagship çıkınca buna z4 mü denecek yoksa z5 mi sorunsalını doğuracaktır.

    o zaman yenisine dünyada z4 japonya'da z5 denmesi gerekecektir. yenisine z4 derse, her z4 dendiğinde yanında açıklama(global mi japon mu) gerektirecektir. z5 dese bunun z4'ü nerde diye sorulacaktır.

    tasarımı da baştan aşağı değişecekse, yeni bir isimle çıkması ( sony xperia y gibi) tek çıkar yol gözükmekte.
  • 15 temmuz da veya biraz daha erken bir tarihte satışa çıkacaktır.
  • alanlarına mal gözüyle bakacağım akıllı tilifon.
  • bugün itibariyle media markt raflarında yerini almıştır.
  • vatanbilgisayar raflarında da yer almış olup hala kutu içeriği belli değildir.
    umulur ki gören, alan olur , kutu muhteviyatını bizimle paylaşır.
hesabın var mı? giriş yap