1 yanıt daha
  • of ne yazsam şu sorunsallarda dislike seline maruz kalıyor. ben objektif konuşuyorum.
    erdoğan diktatör olsaydı, ona diktatör diyemezdiniz. diktatör diyebildiğiniz adam diktatör değildir arkadaşlar. yüce yönetici, büyük kardeş, lider hazretleri, generalissimo'dur; ama diktatör değildir.
    dünyada yüzde 44 oy alan hiçbir dikatör yoktur. o ya yüzde 0 ya da yüzde 99'dur.
    kendisine karşı miting, protesto, grev, lokavt yapabildiğiniz adam diktatör değildir.
    ülkesindeki gazetelerin yarısı kendisine her gün laf sokuyorsa, aleyhinde poster/miting basılıp el kol sallayarak dağıtılabiliyorsa, en azılı muhaliflerin kitapları bestseller oluyorsa o adam diktatör değildir.
    ve dünyadaki diğer ülkelerde sevilebilen bir adam da yine diktatör değildir. kendisine bir sıfat yakıştırılacaksa bu ancak "yeni halife olmaya çalışan bir osmanlı hayalperesti, şeriatçı" olur. içinde yaşadığınız gerçekliği, binlerce kilometre uzaktaki iki-üç türkiye düşmanı amerikalının freedom house sitesine yazdıkları saçmalıklarla yalanlamaya çalışıyorsunuz. yapmayın. çünkü yemiyor. ekşi sözlük 10 yıldır kendi kendini kandırıyor. kimse de takmıyor. uyanın artık.

    edit: önceki cevabımı sildim. bu yazdığım size yeter. 6'lı masa kurup kesin iktidarız diyorsunuz, adam nasıl diktatör ise artık.
16 yanıt daha