yanıtlar 13
  • millet şükela vermiyor demek ki, bu kadar basit
  • milletin şükela vermemesiyle alakası yok.

    son 10 günde içinde 500 fav alan entrym var, milim oynamadı karma. bir boklar dönüyor hadi hayırlısı.
  • kardeşim 1 aydır milim oynamadı diyorum karma. inaktif de değilim. sence bu normal mi ?

    yazdığım ve oylanan bir sürü entry var, hepsi mi karmaya sıfır etki edecek şekilde mükemmel dengeli oy aldı ?
  • trol saldırısına maruz kalıp büyük puanlar kaybeden yazarlar bu konuda çok şikayetçiydi. sözlük bir çözüm bulana kadar bu uygulamayı dondurmuş-durdurmuş olabilir.

    bu hususta yazdıklarım var. hatta o başlığa yazılı çok sayıda isyan etmiş yazarlar var.

    tahminim doğruysa; iyi olmuştur.

    muharrem ciler, ümit ciler! gidin az ötede oynayın. eziyet etmeyin insanlara
  • olumsuz ve olumlu oyların sürekli eşit olmasına inanacak kadar saf olmayın. biri en azından bir sefer fazla olur değilmi.

    bir üstteki yazarın tespitine katılıyorum. bende, grup halinde saldırı timi oluşturmuş trollere karşı yazarları koruma amaçlı bir önlem olduğunu düşünüyorum.
  • oylanmamayla alakası yok arkadaşlar. sözlükte aktif olan birkaç yazarın karmasını takip ediyorum. çoğu kişi tarafından beğenilen, eksilenen entry'lere sahipler. onların da karması oymamıyor. şayet üstteki yazarların iddiasına göre durdurulduysa bari 500 entry'i tamamlayanların karması gözüksün. mesela önceden bıçkındım ben. gereksiz bulduğum entry'leri sildim. 500 entry altına düştüğüm için karmam da gitti. karma neyse de tasnifçi yetkisi için yeni kural geldi. artık pozitif karma sayısına sahip olma şartı aranıyor. karmam gözükmediği için onu da yapamıyorum.

    özetle durdurulması benim işime gelmedi. troll ordusunun, gruplaşmaların önüne geçecek bir sistem getirip düzeltmeliler artık. ben yeniden tasnifçi olmak istiyorum
  • oy almıyorsun diyenler büyük ihtimal ya karma puanları yok ya da çok uzun aralıklarla entry giriyorlar. her sabah karma puanımın değiştiğini görürdüm. hele sjw karşıtı ve zafer partisine karşı bir şey yazdığın an anında düşüşe geçerdi.

    bildiğin bir ekip tarafından eksilenirdin. şuan durmuş durumda karma puanı değişmiyor yaklaşık 1 ay oldu galiba.

    bir açıklama da yok, ne zaman düzelecek bakalım.
  • ben de artık karmaların sabitlendiğine kanaat getirdim. iyimser düşünüp troll saldırılarına karşı önlem olduğuna inanmak istiyorum.
  • tevekkeli değil ben de diyordum bu karma neden hiç kıpırda mıyor? meğer bundanmış. lakin manipülasyonları engellemek için böyle bir çözüm bulunduyda saçma olmuş çünkü buldukları çözüm sorunu yok sayıp karmayı sabitlemek. umarım geçici bir durumdur.
  • sürekli oynayan karma 1 aydır falan 478'de çakıldı kaldı. neler döndüğünü merak etmekteyim.
    eksilere mafyasına karşı bir önlem mi acaba?

    ondan önce 500 üzeri karma puanı sanki eksi tuşuna basma timleri tarafından sürekli eksileniyormuş gibi günlük düşüyordu.
3 yanıt daha