• hangimiz beklemedik çılgınlar gibi çaylak onay sırasında.ummadığım bir anda yazar olabildim ben de.

    ama olduğum anda her şey büyüsünü yitirdi sanki.açılan başlıklar,girilen entyler hepsi anlamsızlaştı sanki.gerçi çaylakkan bu kadar sık girmiyordum.

    1-2 bilgi edineyim,kendime bir şey katabilirim sanıyordum.futbol maçları esnasında teknik direktöre küfretme mi ararsınız.şampiyonlar ligi kurasından sonra bayern-munihin-besiktasa-doseyecegi-boru başlığı mı ne ararsanız var.

    başka bir başlıkta üstteki yazara söven diğer yazarlar.bilgi nerede?

    birine bakıyorsun'' poz vereyim derken uçurumdan düşen adam'' başlığında ''ahahaha çok güldüm diyor''

    direkt mesajlardan gelen küfürleri saymıyorum bile.bu duruma müdehale edemeyiz diyen yönetime de selam olsun...

    bu nedir yahu? mümkün olduğunda mesajlara cevap vermek için giriyorum artık.benim mi beklentim büyüktü anlamadım ki...
  • kişi sözlüğe genelde sözlüğe kendini daha açık bir biçimde ifade edebilmek için girer. eğer ki giriş sebebi ünlü olmak veya her entrysinden fav almak ise umduğunu bulamaz. önce kendin olmalısınki insanlar seni kabullensin. olduğundan farklı biri gibi görünürsen zaten herkes anlayacaktır senin samimiyetsizliğini. ne zaman sözlükte kendin gibi davranırsın, işte o zaman gelir favlar ve ün.
  • yeni bir yazar olarak, katıldığım tespit.
    çok uzun yıllardır okuyan biri olarak henüz yazıyorum. bir kaç başarısız denemem de olmuştu. ama daha ziyade okuyucusuydum. zira bir dönem gerçekten aşmış bir yerdi burası. bir ürünle ilgili, bir kitapla ilgili, film, oyun, müzik, kişiler, olaylar... her nevi durumun ilk tespitini buradan edinmeye çalışırdım ve hali hazırda da öyle aslında.
    yazar olduktan sonra okumaktan ziyade, yazabileceğim başlık arar oldum. tabi yazmak çok daha zor. kendi adıma güzel içerikleri olan bir yazı geçmişim olmasını diliyorum.
hesabın var mı? giriş yap