• ps5'in çıkış oyunlarından. 2021 yılında çıkacak.

    edit: 8-10 bin liralık konsolla, bu oyunu ergenlerin oynayacağını düşünen, ve boktan ekşiyi bile nasıl kullanacağımıza karar verebilecek yetkinlikte olduğunu düşünen moronlara dert olan oyun.
    neyse oyuna gelirsek çok da hypelanacak bir oyun değil. büyük ihtimalle marvel's spider-man'in assetlerinden hazırlanan 5-6 saatlik kısa bir oyun. ps4'e bile rahatlıkla çıkabilecek bi oyun ama konsol satış savaşlarının başında büyük ihtimalle gelmeyecek.
  • ps5 oyunlarının duyurulduğu etkinlikte açıklanmıştır.
  • çıkış tarihi holiday 2020 olan oyun.

    fragman: https://www.youtube.com/watch?v=ghzuho80u2m
  • whim takma adlı ergen yazar ilk mesajı yazmak için “aa” yazıp editliyor amk. aferin madalya takın. yaş 13.

    ergenlerin oynayacağı oyun.
  • ben fark edemedim konu ne ara buraya geldi?? peter parker nereye gitti, bu adam kim, zenci spider-man mı olur kafamda deli sorular.. allah'tan ps5 alacak param yok..

    bir de (bkz: miles morales kim amq)
  • - ilk oyundan 1 yıl sonrasında, karlı new york'ta geçecek
    - uncharted lost legacy gibi ayrı bir oyun olarak çıkacak. yani bir kaç saatlik dlc değil.
    - ray tracing ve 3d ses destekli olarak yeni assetlerle gelecek.
  • ps4'e de geliyormuş. xbox series x için one serisi çöp olmasın diye 2 sene oyunlar one ve x/s'e de çıkacak diye belirtilmişti. sony açıkça söylemese de en büyük çıkış oyunu ps4'e çıkıyorsa öyle zart diye jenerasyon atlama olmayacak sanırım.
  • bir yandan ps4 e geliyor diye sevindigim diğer yandan oyunun 700-800 kusur lira olacağını hatırlayip tekrar moralimi bozan oyun kasıma kadar her ay kenara 200 lira aticam bu oyunu almak için tlou ,ghost of tsushima gibi son çıkan hiçbir 400 küsur lira üstü olan oyunu almadım bu yıllık hakkımı spiderman miles morales'den yana kullanicam ama yinede vicdanım rahat değil bilmiyorum o gün geldiğinde ödemeyi yapabilecek miyim inanin bilmiyorum benim için bu fiyatlarda istisna olabilecek 3 oyun var çıktığı gibi almayı düşündüğüm diğer ikisi rdr3 ve god of war; ragnarok bu 3 oyun için indirimi bekleyemem...
  • bir oyunun ps4 ve ps4 pro ya gelmesi aynı şey değilse bu oyununda ps4/ps4 pro ve ps5 e gelmesi de aynı şey değil.
    konsollar oyun yüklendikten sonra internetten güncelleme dosyası indiriyor. ps5 için gerekli optimizasyon ile ps4/ps4 pro için gerekli optimizasyon bu güncellemeler ile yapılacaktır.
    yani bu oyunu ps5 den oynayan kişi ile ps4 den oynayan kişi aynı görsellik ile oynamayacaktır.
  • marvel's spider-man'in yine belli bir ağırlığı vardi. sanıyorum yetişkin bir peter parker ile oynadığımız için. bu oyundaki miles morales ise yanılmıyorsam en fazla 16 yaşında. yetişkin bir peter parker'dan hemen sonra miles gibi bir karakterin oyununu yapmak için hala çok erken. youtube videolarından gördüğüm kadarıyla bildiğin çocuk oyunu olmuş. karakteri daha atletik, grafikleri de cilalayınca oyun çok güzel olmuyor galiba he...
hesabın var mı? giriş yap