• aklınıza gelebilecek her türlü desen ve renkte kumaş satın alabileceğiniz site. 9 farklı kumaş çeşidi bulunuyor. kendi tasarımlarınızı yükleyerek başka yerde bulunamayacak kumaşlara sahip olabilir ve bu tasarımları site üzerinden satabilirsiniz. fiyatlar biraz tuzlu tabi, ama pacman desenli bir kumaşa kim hayır diyebilir?

    http://www.spoonflower.com/

    edit: siparişim yola cıktıktan tam 30 gün sonra elime ulaştı.
  • aklımı yitirmemi sağlayan site.
    çok almayayım diye onyüzbinmilyon tane içinden 4 taneye indirdim, şimdi keşke şunu da alsaydım keşke bunu da alsaydım diye kredi kartım önümde tırnaklarımı yiyorum.

    çok fazla çeşit ve çok fazla güzel kumaş var.
  • türkiyeye 1 aydan da uzun sürede gonderir kumaslarini. ya da gondermez. bilemiyorum daha elime ulasamadi.
  • bana kafayı yedirten site. türkiyede ortalama 60tlye satılan tüm kırlent kumaşları burdan temin ediliyor. 18 dolarlık 1 yarddan yapacağın tasarıma göre 2 ila 4 arası kırlent çıkmakta.
    aslında mükemmelliği kumaş çeşitlerine göre değil, her baskıyı her cins kumaşta uygulayabiliyor. yardı 32 dolardan "tasarım" döşemelik kumaş alabiliyorsunuz. 20 dolardan çarşaflık kumaş da (ister koton, ister pamuk saten) alabiliyorsunuz. kargosu da gayet uygun

    not: çok çok elzem değilse, sırf etek elbise yahut kırlent dikmek için burdan kumaş almak çok pahalıya malolabilir. ebay'de ya da etsyde aynı ya da benzer kumaşları daha uygun fiyata kapatabilirsiniz. döşemelikse amaç o zaman buraya mecbursunuz!!!!

    not2: fat quarter dedikleri kumaş ebayde 2-4$ arasında satılıyor. michael miller, robert kaufman, kokka, amy butler gibi aşmış insanların kumaşları hem de öyle osuruk şeyler değil.

    http://s.6cd.co/…products/700x700/00481002_9882.jpg
    altinciicadde sitesinde 76tl indirimli fiyati

    http://www.spoonflower.com/fabric/190280
    burda da 1 yardı 18$

    yastığın arkası çıplak. demek ki 1 yarddan 4 tane çıkarabilirler.

    varın siz düşünün
  • dilediğin kumaşı ve duvar kağıdını basıp gönderen online dükkan. fakat pigment boya kullanıldığı için kumaşları hassasta da yıkasanız iki yıkamada soluyor.
hesabın var mı? giriş yap