• grey's anatomy'nin spin-off dizisi. 22 mart'ta çift bölüm ile başlıyor.
  • shondaland'in yeni dizisi.

    seattle'da bi itfaiye birliğinde geçen olayları konu alıyor. grey's anatomy'de miranda bailey'nin kocası ben'in de katıldığı itfaiye ekibindeki kadın ve erkekler arasındaki olaylar işlenecekmiş.

    shonda rhimes'ın yetmedi insanları hasta ettiği, öldürdüğü, katil ettiği, bi de itfaiye draması izleyeceğiz.

    grey'in 14. sezon 13. bölümde cross over bölüm yaptılar, dizinin ana karakteri andy herrera'yı tanıdık. ilk bölüm 22 mart'da yayınlanacak.
  • can sıkıntısından dizi kanalları arasında fink attığım bir zamanda karşıma çıkan bir dizi. şansa da sezon finaline mi ne rastlamışım ilgimi çekmişti, sonra oturup bütün bölümlerini izledim. çok sürükleyici, eğlenceli vs bir dizi olmasa da, anlamsızca boş boş ekrana bakarken iyi gidebiliyor. son bölümü biraz daha iyi gibiydi. yine de pek tavsiye edebileceğim bir dizi değil.
  • bu sene grey's anatomy'nin 15. sezon 23. bölümü ile crossover yapmış olan dizi. shonda rhimes pek çok grey's anatomy çiftinde yapmış olduğu gibi yine shipperları yüzüstü, kalbi kırık, ciğeri dağlanmış halde bırakmıştır.

    --- spoiler ---

    ripley'i de kaybettik :(( r.i.p luke :((((

    --- spoiler ---
  • 4. sezon onayını alan abc dizisi.
  • greys anatomye göre son derece baştan savma bir dizi olmuş.

    --- spoiler ---
    örnek vermek gerekirse 1. sezon 9. bölümde garajda kapalı kaldıklarında kapı panelleri bir araya getiren parçaları ve vidaları görüp durduk bir kişi de vidaları sökerek kapı panellerini ayırmadı veya içeride oldukları için kapı motoruna erişimleri vardı ve onu da sökmediler. bunun gibi bir çok özensiz yapmış olmak için yapılan şey var

    --- spoiler ---
  • ana karakter kız ilk bölümden erkek arkadaşını aldatıyor. aslında yan karakterler ilginç gibi dursa da o kızdan soğuduğum için diziyi ilk bölümden bıraktım. imdb'deki kullanıcı yorumları da zaten yerin dibine sokmuş ilk bölümü.
hesabın var mı? giriş yap