• 3, 5 ve 7 olmak üzere 3 ayrı modeli bulunan steelseries'in yeni kulaklık serisi. 3'ü de 7.1 surround ve piyasadaki en iyi mikrofonlardan birine sahip. hatta şuradan mikrofon kalitesini görebilmeniz/duyabilmeniz mümkün.

    arctis 7 wireless ve de 15 saat gibi bir pil ömrü olması sebebiyle gönlümde taht kurdu ancak usafiyatının 149 dolares, avrupa fiyatının ise 179 euro olmasından kelli biraz zaman geçmesini beklemekte fayda görüyorum.
  • arctis 3 modelini sakın almayın dedirtendir.
  • pro wireless modelini gözüme kestirdiği headset. tam almaya yeltendim fiyatı görünce bir hassiktir çektim. 2000-3000 tl fiyat aralığı vardı.
    yurtdışından aldırtayım dedim yine değişen birşey yoktu. gayet güzel hoşuma giden bir kulaklık fakat dediğim gibi o fiyat nedir dedirtmiştir. indirimde denk gelirsem alırım ancak çok fazla fiyatının düşeceğini sanmıyorum.
  • arctis 1 modelini yeni kullanmaya başladım. şimdilik gayet memnunum. kulak pedleri çok yumuşak ve rahat. kafayı da çok sıkmıyor. müziklerde de iyi performans veriyor. dışarda kullanım için de uygun çok fazla ben oyuncu kulaklığıyım demiyor.
  • steelseries arctis 1 kablolu olanı 13 ocak çarşamba günü bim marketlerinde 349 liradan satışa sunulacakmış.
  • pro wired + game dac modeline sahibim genel olarak ses kalitesi gerçekten başarılı fakat mikrofonu kötü. ne kadar ayarlarsanız ayarlayın hep bir background noise ve kalitesizlik mevcut. eski kullandığım gamepower mei nin mikrofonu bunu çok rahat tokatlar öyle diyeyim.

    rahatlık olarak ise ben beğendim ama kafanız ortalamadan biraz büyük ise sıkabilir diye düşünüyorum .

    özetle ses kalitesi sizi hayran bırakır, mikrofon eh işte dedirtir ve rahatlık olarak da uzun süre kullanırsınız *

    edit: wicked cushions' dan bir çift kulaklık padi ile bahsettiğim rahatsızlık sorunu falan kalmadı. kulaklığı edinirseniz padlerden de mutlaka almanızı öneriyorum.
  • hiçbir serisi fiyatını hak etmemekle beraber aynı fiyat bandında alabileceğiniz binlerce fiyat performans canavarını barındırır. 2019'dan beri 5'in düzenli kullanıcısını olarak bunları söyleyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap