• gelmiş geçmiş en iyi electric light orchestra parçalarından biridir. hatta grup üyeleri bu konuda benimle aynı düşünüyor olmalılar ki, 1995'te çıkardıkları best of albümlerine bu parçanın ismini vermişlerdir.
  • bu isimde bir animasyon var. hemde lucas film'in. sanırım da yepyeni.

    ama benim gibi animasyon delisi bile onbeş dakika zor dayanabildi. biraz fazla vıcık olmuş.

    bilemedim. seyredilir elbette ama bana uymad.
  • animasyon filmi son derece eğlenceli olan ayrıca 1080p çözünürlüğü ile muhteşem görüntüleri olan harika müziklere sahip bir film. bence eksiği filmin akışı ile birebir ilgili olan şarkılarının türkçeye çevrilmemiş olmasıdır. ayrıca karakter animasyonunun gelişmişliği adına oldukça başarılı mimik ayrıntılarına sahip bir yapım, george lucas imzası belli oluyor. bence güzel. kızı olanlar kaçırmasın.
  • 5,8lik imdb puanını asla haketmeyen george lucas yapımı animasyon.

    hem background hem de karakter animasyonları inanılmaz detaylara sahip.

    hikayesini genel hatlarıyla beğendim sadece işleyiş açısından ufak bir eleştirim var. karakter gelişimini hikayeye yedirmek yerine çok hızlı vermişler.karakterlerin duygu ve düşüncelerindeki değişim biraz daha yavaş olmalıydı bence. tabi zaman sıkıntısı da var, belli bir süreye sığdırılması lazım hikayenin, bazı gereksiz espriler ve ikinci derece karakterlerin hikayeye katkı sağlamayan diyalogları kesilebilirdi belki?...

    müzikleri içinse güzeldi diyebilirim, müzikal anlatımdan pek hoşlanmadığım ve filmin yarı müzikal olduğu göz önünde bulundurulduğunda başarılı olduğunu kabul ediyorum. şarkılara kesinlikle türkçe altyazılı geçilmesi lazım.

    sonuç olarak kişisel puanım: 6,8/10
hesabın var mı? giriş yap