• ortalıkta dolanan dizilerin en güzellerindendir.ama o kadar güzel olmasına rağmen yaz dizisidir.en yakın zamanda uzun uzun sezonlarını görmek istediğimiz dizidir.az biraz hukuka ilgisi olanların izlemesi gereken dizidir.
  • uzun zamandır suits kadar bir diziyi bu derece zevkle ve merakla izlememiştim. başka bir dizi olsa şimdiye tüm bölümlerini bitirmiştim ama suits'e kıyamıyorum. mad men'den sonra pek bir iyi geldi.
  • ikinci sezonu 14 haziranda başlayacak olan dizidir.

    http://www.youtube.com/watch?v=rvz2f3o7lqc

    (bkz: very underrated)
  • 2.sezon 1.bölüm malum ortamlara düşmüştür. yazın dizi yokluğunda iyi gidecek.
  • ikinci sezonu ile biz sevenlerini tekrar mutlu etmiş dizi.
    o değilde bu sezon çok değişik ofis içi entrikalar biz izleyenleri bekliyor kesin.
  • süper bir bölümde ikinci sezonuna başlangıç yapan dizi.

    --- spoiler s02xe01 ---
    harvey, mike'a iyice sahip çıkmaya ve benimsemeye başladı. yakında evlatlık alırsa şaşırmayacağım. işini daha önceden garantiye almıştı ama yine de onu kovarsan, ben de giderim resti işlerin ciddiyetini gösterir. daha ilk bölümden bir sürü entrikanın döneceğini anladık.

    bu sezonun yarısına kadar bu "civil war" dedikleri konuyla geçeceğini düşünüyorum ve seviniyorum. aralarındaki çekişmeler, şirket içi tartışmalar ve herkesin taraf olacak olması, satışlar, entrikalar, karşılıklı göt etmeler, giderli konuşmalar, laf sokmalar of of düşündükçe enfes bölümler bizleri bekliyor.iyiden iyi harvey-mike partnerliğini düşünebiliriz, bakalım savaştan kim galip çıkacak.

    en çok da louis kimin tarafında yer alacak onu merak ediyorum. salak malak, gıcık mıcık ama yine de satmaz, jessica ve harvey ile birlikte olur diye düşünüyorum.

    ayrıca mike'ım, rachel gibi taş gibi hatun dururken, jenny nedir allasen? kızın yüzü güzel, en önemlisi fiziği güzel, gülüşü ve tatlılığı yeter zaten.aynı tatlı hatunumuz fringe'de fbi ajanını oynamıştı.

    --- spoiler s02xe01 ---
  • ilk sezondaki dinamizmi devam ettirebilir mi diye soru işaretlerim vardı. ama bomba gibi dönmüş ikinci sezon ilk bölümüyle.

    --- spoiler ---

    keşke tüm partner'lar harvey specter gibi olsa. uçuk bir örnek.

    --- spoiler ---

    ayrıca: http://www.youtube.com/watch?v=lyxhamlfnp0
  • ikinci sezon açılışını gotye - smoke and mirrors ile yapan dizi. albümdeki en güzel şarkı sanırım. şarkının sözlerinin de mike'ın durumuyla benzerliği korkunç.
  • avukat, hukuk ve polisiye dizileri kendi içinde benzer, üçünde de her hafta cözümlenecek yeni davalar, cinayetler ya da hastalar vardır, diziye yeni yan karakterler ekleyip çıkarmak çok kolaydır, ana karakterler meslekleri gereği zaten karizmadırlar vs.mesela neden hiç bankacıların dizisi yok, kim izler ki? bu girişten sonra söyleyebilirim ki kendi payıma bu dizilerden hatırı sayılır kadarını izledim, içlerinde en klas olanlarından biri suits'tir.

    ana karakterlerin ilgi çekici olmasını yanısıra detaylara müthiş bir önem verilmiş. dizi hep kapalı kapılar ardında değil örneğin, arkada müthiş bir new york izliyoruz, hem de bazen bir binanın 40 küsürüncü katından, bazen de bir bisikletle. restoranlar, sokakta buluşmalar da cabası.

    diyalogların zekice olmasından zaten bahsedilmiş, ama film göndermelerinden bahsedilmemiş, neredeyse her bölümde harvey ve mike birbirlerinin film bilgilerini test ediyorlar, aksan yapmaya çalışıyorlar, ve bu sahneleri izlemek gayet eğlenceli oluyor. 2x2'de "i love the smell of napalm in the morning" dendi, daha ne olsun..

    kısaca izlenesi dizi. daha da bir kac sezon gider zaten.
  • bir cok dizide görülmeyen zeka piriltilari bu dizide görülebilir bu dizide ve her gecen gün de kalitesi artiyor.

    her diyaloguna kalite öylesine islemistir ki, tekrar tekrar seyretme, replikleri izleme istegi uyandiriyor.
hesabın var mı? giriş yap