• todd haynes'in 1987 yilinda neredeyse 0 butceyle yaptigi ogrenci filmi. film karen carpenter'in hikayesini barbie bebekler kullanarak anlatmakta, ve de carpenter ailesi tarafindan yasaklatildigi icin sadece bilmemkacinci nesil video kopyalarindan izlenebilmekte. bir de anladigim kadariyla su adreste yasadisi yollardan download edilebilmekte: http://www.illegal-art.org/video/
  • çirkin barbilerin donuk hareketlerinin ve sıkıcı şarkıların arasında kullandığı garip seslerin yarattığı bizarre atmosfere rağmen, kurgusuna hayran olduğum, tüyler ürpertici bir hastalık vasıtasıyla çok şey söylemeyi başaran film. amerikan tarzı püritanizmi ve steril, sadık aile yaşamının altında yatan sapkınlığı sıkı bir şekilde yansıtıyor. ayrıca yukardaki adres dışında bulabilmek de pek mümkün değil.
  • butun kopyalari imha edilmis, internette mevcut, yegane kopyasini izleyebilmeniz icin de elecard mpeg 2 yuklemeniz gereken muhtesem film.
  • tunic sayesinde tanıdığımız, hikayesini az çok bildiğimiz karen carpenter'in ünlü olmasından ölümüne kadar yaşadıklarını etkileyici bir şekilde anlatan günün geri kalanını, tunic ve superstar'ın yanında the carpenters şarkıları dinleterek geçirtecek film. filmin girişindeki canlandırma ve hastalıkla ilgili bilgilerin anlatıldığı bölümler dışında ki tüm hikaye the simulation of karen carpenter's life başlığı altında barbieler kullanılarak anlatılır. mutlaka izlenmesi gereken filme p2p programlar sayesinde ulaşmak mümkün. filmdeki spanking sahneleri imdbden edinilen bilgiye göre yönetmenimizin takıntısıymış.
hesabın var mı? giriş yap