• kişi başına 100 tl verileceğinden nüfus patlamasına yol açacak karttır. tabii daha hızlı üremeleri mümkünse.

    haberlerde konuşan suriyeli aile reisi "bu yardım sayesinde kiramı ve faturalarımı ödeyebileceğim" deyince önce "yahu 100 tl ile ne ödeyeceksin?" diye düşündüm, ama hemen ardından adam "dokuz çocuğum var, bir tek oğlum çalışıyor" deyince jetonum düştü. dokuz çocuk + anne + baba = 1100 tl ediyor. daha az çocuğu olan ailelerin de derhal kafa sayısını artırmak için harekete geçmelerini bekliyorum artık.

    mültecilere acımıyor değilim ve paranın avrupa birliği'nden geleceğini de anlıyorum. ama bu üreme hızının ülkemizin nüfus ve kültür yapısının hızla değişmesine neden olacağından da kaygılıyım.
  • versinler, verilmesi gerekendir, verilesidir.

    vermeyeni siksinler. ben zaten evin kapısını açık bırakıp yatıyorum. benim suriyeli kardeşimin canı göt isterse sikecek göt aramasın gelsin siksin diye.

    ülkesinde savaş var tırıs tırıs ülkesini, vatanını, memleketini bırakıp kaçıp krallar gibi yaşıyor daha ne.

    senin çocuğun toeg moeg oreg yarakkürek sınavlarına girsin, öss'ye girsin, kpss'ye girsin ama gelsin mülteci sınavsız üniversiteye gitsin, kyk alsın, yurt çekilişine bile girmesin. e okulu bitiremedi? işsiz mi kalsın. açsın dükkan vergiden muaf olsun.

    çok da sikimde. senin çocuğun götünü yırtıyor, okulu kazanıyor kazanamıyor, bitiriyor bitiremiyor, iş buluyor bulamıyor banane.

    hümanistlik falan sikerler paşam sikerler. tamam çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsin. kimse çocuklar ölsün demiyor ama onun anası babası dayısı yengesi halası abisi ablası gelip de beni memleketimde azınlık haline düşürürse çekerim emaneti, sikerim adaleti.

    hayır suriye otantik memleket, eğitimli memleket. ama buraya gelen ne aydın, ne eğitimli ne bir şey. nerde var ipini koparan buraya gelmiş.

    markete giriyorsun, 3-4 tane sap çarşı iznine çıkmış gibi, bağıra çağıra, milleti ite kaka, harala hürele, sıra mıra dinlemeden takılıyor.

    mahallede düğün falan yapmaya başladılar. 3 gün 3 gece "helle helle helle, bırra bırra bırra, hemaşallah, çafiki çafiki mikkidi mikkidi" arap müziği dinledim. hasta mı var çocuk mu var nöbet mi var işe gidecek mi var neden düşünsün. adamlar üçer beşer kabile olmuşlar bildiğin adamlar savaştan kaçan mülteci değil allı duvaklı düğün yapan aşiret olmuşlar.

    memlekette şehit haberleri geldikçe insanlar sokakta köşelerde elinde sopa ile suriyeli avlıyorlardı. yaşadığm bölge milliyetçi. bu zamanlarda mahallemde oturan suriyelilerin evini gözetlerdim. evlerine bir şey yaparlarsa nasıl korurum, ya da bir hareket görürsem hemen kendi evime alıp saklayım, bebekleri falan var diye. vallahi artık o durumları beklemeden ben suriyeli avına başlamak üzereyim.

    kızılay, yeşilay, maviay, dolunay bütün aylar onların olsun amk, kim doldurduysa memlekete alsın evine soksun.
  • kendi memleketimizde açlıktan ölen insanlar varken elin suriyelisine 100 tl yardım da neyin nesidir?
  • bu ülkenin vatandaşı suriye vatanını terörist suriyelilerden savunurken , oradan kopup gelen canı tatlılara günlük 5 fişek atıp daha çok üresin diye dağıtılan aylık bal , pekmez parasıdır , bu durumda hükümet bir nevi peçeteci durumundadır. sikini sıvazlayanın götüne badem yağı , hacı misi sürmelerinin nedeni burada doğanları vatandaş yapıp oy devşirmektir. bu kişi başı 100 tl ' lik olan gene iyi , bunun bir de ptt kart versiyonu var bim'de ki kasiyer dediydi ona aylık 375 tl gibi bir ücret konuyormuş , peki bu değirmenin suyu nereden geliyor tabi ki senden benden vergilerden , avrupa falan hikaye onlar söz verip bize kitlemişlerdir. tsk'daki toplam er erbaş uzman subay sayısı fazlası eli rahatlıkla silah tutabilecek 450 bin erkek şu anda ülkemizde sahil kenarlarında , şehir merkezlerinde karımıza kızımıza sarkmaktadır , nargile tüttürüp ya seydi sik taşak avuçlayıp çocuk peydahlamaktadır. bir nevi demografi sorunu için damızlık ithalidir suriyeliler. ama gel de anlat söyledin mi ensar der çıkar işin içinden dinle beyni sulandırılmış tayfa , din kardeşimiz der ulan senin kurtuluş savaşında yunan bacının ırzına geçerken sessiz kalıp yemen'de alanen arkandan vurmuşun soyu bu , o seni kucaklayıp besledimi daha önce ? ses yok , ileride azınlık durumuna düşüpte g.tüne yılan kaçınca kim kurtaracak seni bu athırsızlarından ? ses yok , bu ülkeye sardığınız belaların en büyüğüdür ileride vatanı liğme liğme parça parça dökecek planın parçasıdır, günahı vebali siklerinde değildir , neymiş zamanı gelince gideceklermiş , senin vatandaşın döndümü almanya'dan avusturya'dan ? bu konuyu savunanı ayda kişibaşı 375 tl para yüklenen kartlarla , sınırsız sağlık bakımı , sınavsız eğitim imkanı veren bir ülkeye gönder , 24 saat pompa yapsın , dönerse şerefsizdir, ibnedir puşttur.
hesabın var mı? giriş yap