• taksim taksim olali meydana renk katan muhtemelen hepsi akraba olan ve yan yana ayni çiçekleri satmalarina ragmen nasil is yapabildiklerini bir türlü anlamadigim çiçekçiler güruhu.
  • yakın bir zamanda yerinden edilecek olan çiçekçilerdir...
    burası ile ilgili hiç duyurulmadan açılan ihale sonucu hükümet yakınlarındaki birileri arpalanmış, ve çiçekçilerin oradan çıkartılması için hazırlıklar başlamıştır...
    çiçekçileri oradan çıkartıp aynı yere dükkanlar kurup sonrasında yine aynı çiçekçilere burası kiraya verildikten sonra ikinci bir karar olarak çiçek mezatının kapatılıp çiçeklerin çiçek toptancısı adı altında belirli bir yerden alınması (bu belirli yer de çiçekçilerin yerini ihale ilen alan kişi/kurum'a ait olacak anlaşıldığı kadarı ile) sözkonusu imiş...
    merakla bekliyorum.....
  • mevsimi gelmemiş bir çiçek ister ya da hadsizlik edip botanik bilgisi parçalamaya çalışırsanız unutamayacağınız türde çok güzel ayarlar alabileceğiniz çiçekçilerdir.

    -hocam sümbül var mı şöyle güzelinden rica etsem ?
    -ön talepleri alıyoruz abicim ama teslimat 4 ay sonra..
    -anlamadım..??
    -sümbülün zamanı mı be güzel abim? daha soğanı toprağa girmedi onun..ben sana bilmem ne veriyim?
    -iyi ver..(bilmiş pezevenk..neyim ben bitki bilimci mi?)
  • kendilerinden çiçek almayı düşünenlere garanti bankası'nın önündekilerdense, varsa metro çıkışındakilerden almayı öneririm. garanti'nin önündekiler epey pişkin. 3 tane istiyorsun, 4 tane sarıyor. "e iyi madem" diyorsun, metro çıkışındaki teyzeden demetini 2 liradan aldığın çiçeği sana demeti 4 liradan vermeye çalışıyor. "oha, karşıdaki teyzeden yarı fiyatına aldım daha geçen hafta" diyorsun, "e 5 lira daha veriver" diyor. "yok ablacım, kalsın madem" diyorsun, anında cebine attığı parayı geri verip çiçeği yerine koymuyor da "iyi iyi" deyip arkandan söyleniyor. insanı yılda üç beş haftalık keyfi olan nergisten soğutuyor, aldığına alacağına pişman ediyor. bütün bunları parliament içerken yapıyor. aklı, fikri, parayı, imanı sorgulatıyor.
hesabın var mı? giriş yap