• bu çok defa başıma geldi ve bana gerçekten kötü hissettirdi. altruist biriyim ve dünyayı daha güzel bir yer haline getirmeye çalışıyorum. ancak gerek öğrenim hayatı, gerek kariyer hayatı, gerekse gönüllü kuruluşlar olsun yardımcı olmak istediğim bazı kızlar kezban gibi onlara yürüdüğümü sanıyor. soğuk mesajlar, böyle sanki ben yürüyormuşum da, sapkın bir şekilde ona takıntılıymışım gibi davranıyorlar. sohbet etmeye dahi korkuyorum bu ülkede kızlarla. bu yapılan psikolojik şiddettir, madem böyle deyip herkese katı olmayı da istemiyorum ama demek ki sezarın hakkını sezara vermeli sadece. sezarın hakkını kezbana vermeyin siz de.

    edit: arkadaşlar ben coğrafyanın farkındayım, genelleme yapmak kötü bişey değildir, bazen sizleri korur. ama o genellemelere göre insanları yargılamak yanlıştır. karşı cinsle sohbet etmeye çalışmak ona yürümek değildir. cinsiyet eşitliğine inanıyorum ve kadınlara da erkeklere de aynı davranıyorum. sadece üzgünüm yanlış anlaşıldığım için, çok sık olmasa da insanın hevesini kırıyor bu tarz durumlar

    edit: altruist olmama takılmışlar. kötülük gibi iyilik de bulaşıcıdır. benim ahiret inancım yok ve her gün yataktan kalktığımda beni hayata bağlayan bir amacım var. o da dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek.

    edit: yürümek istediğim kıza doğrudan yürürüm, hiç öyle yavaş yavaş yanaşayım derdim yoktur. olursa olur olmazsa yoluma bakarım, bu bahsettiğim kızlar yürüdüğüm kızlar değil bunu bilin.
  • ulan o kız yıllar boyu aralıksız tacize uğrayınca, tüm sosyal medya hesaplarından, oradan buradan dürtülünce psikopata bağlıyor tabi ne yapsın? şu memlekette azıcık güzel olmak kara talih yeminle. yazmış bi de tcdi künüştüğün her kizin balabalabala .. az susun.
  • aslında bilimsel olarak haklı olan kızdır. erkeklerin cinsel çekim hissetmediği kızlarla çok konuşmak istemediği bilimsel olarak kanıtlanmış. bunların hepsi pratiğe dökülmese de potansiyel olarak gerçek
  • zavallı kızlar. kim bilir neler düşünüyorlar. kıyamam.
  • şuan yürümüyorsa da biraz yüz bulursa yürüyeceğinden kendince haklı olan canlıdır.
  • türk kadını, maalesef türk erkeğinden 150 yıl ileride. bunu ben yurtdışı tatillerinde epey gözlemledim. bir kadınla doğrudan sevişmek için iletişim kurmaya niyet ettiğiniz an kadınlar bunu hemen anlayabilirler.

    öğrenemediniz akışına bırakmayı .

    edit: virgül
  • e niye konuşuyorsun o zaman?
    ders notu var mı dersin, varsa yollar yoksa söyler. sohbeti devam ettiriyorsan yürüyorsun.
    iş için mail istedin, yolladı ya da yollamadı, devamında konuşmak yürümek oluyor.
    insanlarla sohbetini kısa tutunca kime yürüdüğünü daha net anlarsın. ben herkese böyleyimciler; hadi abicim hadi...

    dip not: genelde bizim erkeklerimiz ben de dahil, yürüdüğünü anlamayacak kadın istiyor. yürüdüğü anlaşılınca ne alakası var kardeşiim moduna giriyor.

    ek not: yürü, istersen koş, sadece rahatsız etme. bunu hissedersen o zaman ters yöne koş.
  • ona yürüdüğünü sandığını sanıyor olabilir misin acaba?
  • bu bir savunma mekanizmasıdır efendim iyice tanıştıktan sonra sıkıntı kalmaz.
  • uzun süredir konuşmadığım bir kızla yazışmaya başlamıştım. "eskiden beri seni çok beğeniyorum" filan dedi. geyik filan yapıp konuyu geçiştirdim.

    neyse birkaç gün sonra "napıyorsun" diye yazdı, "arkadaşlarla içiyoruz" dedim. "sen ne biçim insansın ya, hem alkollüsün hem de seni beğendiğini söylemiş bir kıza yürümüyorsun" diye fırça çekmişti asdfghh.

    yani default olarak bir kızla konuşurken ona yürüyor olmanız lazım yoksa kızıyorlar da.
hesabın var mı? giriş yap